Disney+ onthult Nederlandse prijs 'Mulan' via VIP-toegang

Disney+ onthult Nederlandse prijs 'Mulan' via VIP-toegang

Ook in Nederland verschijnt Mulan niet in de bioscoop.

Ook in Nederland zal de grote sprookjesfilm Mulan niet in de bioscoop verschijnen. Ondanks dat de Nederlandse bioscopen geopend zijn, heeft Disney besloten de film uit te geven op Disney+. Hieronder de details.

Mulan verschijnt - net als in de States - op 4 september via VIP-toegang op Disney+. De prijs voor de film is niet zo'n 30 euro zoals eerder verwacht, maar 21,99 euro. Disney geeft specifiek aan dat dit een eenmalige actie is. De keuze komt nadat de bioscooprelease door alle coronamaatregelen voor bioscopen en filmhuizen al veelvuldig is uitgesteld.

Mulan via VIP-toegang
Hieronder zie je de pagina op de Nederlandse Disney+ waarop je meer informatie vindt over Mulan van Niki Caro (The Zookeeper's Wife) en de VIP-toegang. In de States wordt de betaaldienst Premier Access genoemd.

Bekijk de afbeelding


Komende jaren blijft Disney gewoon inzetten op releases in de bioscoop. De eerstvolgende grote release onder het Disney-label staat gepland voor maart 2021, met de animatiefilm Raya and the Last Dragon.

Uiteraard zijn er tussen door ook releases onder de sublabels, zoals van Fox (The New Mutants, The King's Man, West Side Story), Marvel (Black Widow, Eternals) en Pixar (Soul).

NieuwsFilm

meest populair