Celebrity

Drew Barrymore's lugubere wens m.b.t. haar stoffelijk overschot

Ze hoopt dat haar hetzelfde overkomt als haar opa.

door FilmTotaal om 13:57 in Celebrity
Drew Barrymore, o.a. bekend van Grey Gardens, waarvoor ze een Golden Globe in de wacht wist te slepen, heeft de geruchten bevestigd dat het lijk van haar grootvader, de acteur John Barrymore, in 1942 door zijn vrienden uit het mortuarium werd gestolen. De actrice heeft hier echter weinig moeite mee. Sterker nog, ze hoopt dat haar lijk ook zal overkomen.

De acteurs W.C. Fields, Errol Flynn en de kunst-criticus Sadakichi Hartmann namen het stoffelijk overschot van John Barrymore mee, dat ze vervolgens aan een pokertafel zette zodat ze met z'n allen nog één keer samen konden feesten. Kleindochter Drew zei dat het verhaal de inspiratiebron was voor de film S.O.B. uit 1981 en misschien ook wel voor Weekend at Bernie's, maar dat kan de actrice niet bevestigen.

Opnieuw
De actrice, die op dit moment werkt aan de film The Stand-In, hoopt dat haar vrienden hetzelfde zullen doen voor haar: ''Ik hoop dat mijn vrienden mijn lichaam ook komen halen. Gewoon nog een keer een laatste rondje. Ik begrijp dat de dood veel verdriet met zich meebrengt, maar ik zou veel liever hebben dat er voor mij nog een keer een feest wordt gegeven''.

NieuwsFilm

meest populair