Algemeen

Trailer Spider-Man 3

door FilmTotaal op 28.07.2006 om 11:47 in Algemeen
Op de jaarlijkse Comic-Con in San Diego bleek een trailer van Spider-Man 3 vertoond te zijn, en deze werd met een mobiele telefoon vastgelegd door een van de bezoekers. De kwaliteit is dus helaas behoorlijk belabberd, voor de haarscherpe teaser kun je nog steeds bij Apple terecht.

Trailer verwijderd op verzoek van Sony Pictures


25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reintje

Avatar

Op deze kan ik gewoon niet meer wachten!:E

Deweb

Avatar

Dit is al de 2e trailer. Waarom brengen ze die film volgend jaar uit? Aangezien de film dus zo goed als af is, lijkt het me dat de film de bioscopen in kan. Herfstvakantie, kerstvakantie..niet de verkeerdste momenten om een film uit te brengen.

SunChaser

Avatar

Zandman, lijkt me gaaf. In deel 4 ook Waterman?

MikeyMo

Avatar

Deweb "Dit is al de 2e trailer. Waarom brengen ze die film volgend jaar uit? Aangezien de film dus zo goed als af is, lijkt het me dat de film de bioscopen in kan. Herfstvakantie, kerstvakantie..niet de verkeerdste momenten om een film uit te brengen."

dat ze een trailer kunnen maken houdt niet in de dat de film al af is

SiriuSzzs

Avatar

MikeyMo "dat ze een trailer kunnen maken houdt niet in de dat de film al af is"


Inderdaad, kijk maar naar King Kong, daar hebben ze een volledige nieuwe productie op poten gezet enkel voor de trailer. Vaak worden de FX voor de trailer het eerst afgewerkt en pas daarna de volledige scènes.

Het kan goed zijn dat de helft van de film nog in de pipeline zit voor post-productie!

Keyser Söze

Avatar

Deweb "Dit is al de 2e trailer. Waarom brengen ze die film volgend jaar uit? Aangezien de film dus zo goed als af is, lijkt het me dat de film de bioscopen in kan. Herfstvakantie, kerstvakantie..niet de verkeerdste momenten om een film uit te brengen."

Waarschijnlijk 90% post-productie CGI, Tobey moet er op een of andere manier toch nog goed uit de verf komen.

MikeyMo

Avatar

SunChaser "Zandman, lijkt me gaaf. In deel 4 ook Waterman?"

Hydroman :P

Jedimaster

Avatar

Typisch zo'n trailer die ik straks met haarscherpe kwaliteit ga bekijken in slomo.

Chucky3

Avatar

Op deze kan ik ook gewoon niet meer wachten maar voor mij blijft deel 1 gewoon nog steeds de beste

WookieD

Avatar

Alsjeblieft zeg! Hou toch op! Hoeveel remakes kan de wereld aan? Ongeveer elke "held" van de pagina's van elke strip is zo ondertussen wel verfilmt. Nu ze op zijn gaan ze maar weer vrolijk verder met de stripfiguren die ze jaren geleden al flink hebben uitgemolken! Het lijkt wel of originele ideeen niet meer bestaan en de filmwereld enkel en alleen uit sequals en prequals bestaat! Jammer!!!! Gewoon goede films met een echt verhaal zie je nog maar zelden. Je weet wel films als "Sleepers" en "The Shawshank Redemption"! :-S :'(

jozef

Avatar

Zeg Wookie, ga lekker terug naar Kashyyyk als je toch alleen maar wat te zeuren hebt.
Voorlopig lopen er nog meer dan genoeg mensen warm voor deze films (enne... Spiderman een remake? Meer een toevoeging moet ik zeggen). En dus is 't nog laaaaaaang niet uitgemolken!

:B

WookieD

Avatar

Ik houdt van een eerlijk antwoord... dus dank daarvoor. Maar toch blijf ik bij mijn standpunt! Als je dan toch kiest voor een film met een superheld (waar ik overigens niet zo'n moeite mee heb om naar te kijken), creeer dan eens een nieuwe held die de wereld nog niet kent! Dat lijkt me best Kicke. Nu moeten die films maar doorgaan totdat alle "villans" een keer aan bod gekomen zijn! Nou in dit geval gan dit nog wel heeeeel erg lang duren! Uiteraard heb ik respect voor de mensen die die films machtig vinden, maar ik zou het liever eens origineler zien! Maar wie ben ik?! :B

jozef

Avatar

Kwa orginaliteit ben ik 't echt wel met je eens, maar... Voor 't eerst is er de techniek om de oude helden meer "tot leven" te wekken, dus waarom niet? De wereld stikt van de fans die dit willen zien. Kijk bijv. naar iets als Starwars. De nieuwe delen lieten zien wat er mogelijk is. Ondanks een hoop gezeik waren ze financieel toch een zeer groot succes en dat zullen ze blijven ook. Ondanks het feit dat de oude delen veel beter zijn.
In dit geval zit iedereen al te kwijlen bij 't feit dat Venom dalijk zal verschijnen. De makers zien hun kassa's al rinkelen. Het "publiek" als geheel wil dit en dus zullen ze het ook krijgen. Onbekendere helden doen 't denk ik toch minder door gebrek aan herkenning. Daar draait 't hier denk ik voornamelijk om.

FerryvD

Avatar

Je hoeft de film niet te kijken hoor...
Maar er zijn miljoenen fans die hier naar uitkijken.

En met de hele achtergrond en historie van Spider-Man is er nog plaats zat voor meer films.

En shawshank redemption is nou ook niet de meest orginele film he, een uitbraak uit een gevangenis, die hebben we ook wel genoeg gezien..... weet je wat laten ze maar stoppen met films maken, de meeste dingen zijn toch al eens gedaan.

tuttebel

Avatar

Zo ik zie helemaal niks! Maar ik wil nu heel graag weten waarom ze Wow op het eind zeggen!!

Axeqlusive

Avatar

Hmmz volgens mij was de CGI voor deze versie van de trailer ook nog niet helemaal af, check op 0.54 sec. de kleuren eens van Spidey zijn pak, wat ik zie... komt een beetje onnatuurlijk en fake over.

Maar ja... volgens mij is dit wat mijn oma ziet zonder d'r bril haha

jozef

Avatar

tuttebel "zo ik zie helemaal niks! Maar ik wil nu heel graag weten waarom ze Wow op het eind zeggen!!"


Venom!

mercapto

Avatar

Is WookieD niet die enorme Boondog Saints fan ? ;)

Lorre

Avatar

De CGI is nog niet af in de teaser. Is al gezegd geweest. Dit is een onvoltooide versie. En WookieD: Remake? Venom en Sandman zijn nog nooit op het witte doek verschenen in een Spider-Man film, enkel Green Goblin die volgens Raimi ook niet terugkeert. Raimi zei op Comic Con dat Harry in dit deel niet the green goblin 2 is en ook niet de hobgoblin. Spider-man 3 is geen remake dus weet niet wat jij loopt te in dit nieuwsberichtje loopt te zeuren. Dit kan je geen remake noemen en ook geen uitmelkerij. Dan is Star Wars eerder een uitgemolken franchise, want die kon volgens mij best bestaan uit de oude trilogy en ik die zelf wel fantasseerde hoe Vader ontstaan is.

Jules W.

Avatar

mercapto "Is WookieD niet die enorme Boondog Saints fan ? ;)"


Ik ook..en van Shawshank Redemption ook..ohh wat een mooie film, maar van goeie stripboekverfilmingen kan ik ook wel genieten(Spiderman, X-Men).

Spike

Avatar

OOOOOOHHHHHhh wat heb ik er zin in zeg, kan haast niet wachten, maar gelukkig heb ik mijn strips nog.
je kan nog zoveel vervolgen maken hierop, er ligt zoveel verhaal klaar, en zoveel tegenstanders die staan te popelen om het tegen spidey op te nemen.

denxsation

Avatar

De vierde vijand van Spider-Man is Mysterio dit staat althans op IMDB.com

De man die het waarschijnlijk het personage gaat spelen isBruce Campbell

Zeildude

Avatar

Heeft iemand de trailer al gevonden in goede kwaliteit?

Spike

Avatar

Mysterio????

Wel gaaf zou een coole zijn en bruce cambel is ook vet, en nee heb zelf ook nog niet de goeie kwaliteit weten te vinden, komt vanzelf wel.

NieuwsFilm

meest populair