Superspeurder 'Enola Holmes' krijgt een eerste trailer

Superspeurder 'Enola Holmes' krijgt een eerste trailer

Het kleine zusje van Sherlock Holmes mag in haar eigen film laten zien of ze net zo slim is.

Streaminggigant Netflix heeft de eerste trailer voor Enola Holmes vrijgegeven. De film werd gebaseerd op de populaire young adult boeken van schrijfster Nancy Springer.

Het lijkt een vrolijke comedy te worden die op een wat jonger publiek gericht is. De film wordt omschreven als "dynamisch mysterie-avontuur dat de grootste detective ter wereld tegenover zijn grootste concurrent ooit zet; zijn jonge zusje."

Samenzwering
Enola Holmes heeft altijd in de schaduw geleefd van haar grote broers Sherlock en Mycroft. Daardoor was ze toegewezen op haar moeder. De twee zijn dan ook onafscheidelijk. Tot het moment dat mama Holmes opeens van de aardbodem verdwijnt.

De jongedame besluit op onderzoek uit te gaan. Hiervoor roept ze de hulp in van haar broers, maar die zien in hun zusje geen speurder. Daarom besluiten ze haar op een kostschool onder te brengen. Maar Enola is haar broers te slim af. Ze ontdekt een samenzwering rond een jonge Lord. Als ze haar moeder wil vinden, zal ze het mysterie moeten ontrafelen.



Titelrol
In de titelrol zien we Millie Bobby Brown, bekend van haar rol in Stranger Things. Moeder Holmes wordt vertolkt door Helena Bonham Carter. Ten slotte worden haar broers gespeeld door Henry Cavill als Sherlock en Sam Claflin als Mycroft.

De film wordt geregisseerd door Harry Bradbeer, die eerder voornamelijk televisiefilms en -series maakte. Enola Holmes wordt zijn eerste speelfilm. Deze verschijnt op 23 september op Netflix. Als de film een succes is, kan men nog even vooruit. Er verschenen tot nu toe namelijk 6 boeken in de reeks.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair