Jon Voight sloeg acteur Frank Whaley in het gezicht tijdens opnames 'Ray Donovan'

Jon Voight sloeg acteur Frank Whaley in het gezicht tijdens opnames 'Ray Donovan'

Maar de reden hiervoor is nog niet helemaal duidelijk...

Jon Voight, o.a. bekend van Coming Home (waarvoor hij ook een Oscar in de wacht wist te slepen) was afgelopen maandag te gast bij de Republican National Convention. Acteur Frank Whaley, die naast Voight in de serie Ray Donovan te zien was, maakte gebruik van deze gelegenheid om een verhaal te delen van de iconische acteur.

Whaley beweert namelijk dat Voight hem in het gezicht sloeg tijdens de opnames. Volgens Whaley zou de nu 81-jarige Voight, die tevens de vader van Angelina Jolie is, boos zijn geworden aangezien hij het tempo niet bij kon houden. Whaley nam dan ook geen blad voor de mond: ''F*ck Jon Voight. Tijdens de opnames van Ray Donovan sloeg hij me in het gezicht omdat het allemaal te snel ging, maar hij doet alsof het nooit gebeurd is. Hij was wel vergeten dat er ook nog een cameraman aanwezig was... Jon Voight is een l*l''.

Wel of niet waar?
Ondanks het feit dat Voight zelf nog niet gereageerd heeft, liet acteur Dean Cain wel van zich horen. Volgens hem was het voor een andere reden dat Voight Whaley sloeg en uit zijn bericht lijkt het erop dat Whaley dit verdiende... Zie de tweets van Whaley en Cain hieronder.



NieuwsFilm

meest populair