Paul Rudd heldert gerucht op rond spelen hoofdrol 'Titanic'

Paul Rudd heldert gerucht op rond spelen hoofdrol 'Titanic'

Maakte hij nou wel of niet kans?

Kaskraker Titanic gaat gepaard met namen als James Cameron, Kate Winslet en Leonardo DiCaprio. Laatstgenoemde nam de mannelijke hoofdrol voor z'n rekening en velen kunnen zich met moeite een ander inbeelden. Toch blijft een groep liefhebbers het gerucht in leven houden dat Paul Rudd kans maakte.

De Ant-Man-held sprak vorig jaar al over het onderwerp tijdens de Graham Norton Show, maar dat leek geen definitieve punt te zetten achter de vraagtekens. Rudd probeerde het onlangs weer tijdens een podcast. Resoluut zei hij meteen over de roddelpraatjes: "Nee, dat is niet waar."

Bekijk de afbeelding
Forrest Gump
"Ik was nooit in beeld voor een rol," gaat Rudd verder. "Ik was gewoon erg geïnteresseerd omdat mijn vader een Titanic-expert was. Zo verdiende hij de kost, met het praten over de Titanic. Dus toen ze hadden aangekondigd dat ze er een film over gingen maken, wilde ik dolgraag meedoen vanwege mijn pa. Maar nee, we waren nooit in beeld."

Het verhaal rond Paul Rudd komt o.a. voort vanwege Romeo + Juliet, waarin hij samen met DiCaprio speelde. Op de laatste dag van de opnames van die film had Rudd het er met zijn collega over, en dat hij de toekomstige film geweldig nieuws vond. Dat moment alleen al vindt de 51-jarige komiek buitengewoon.

"Het is zo'n moment waar ik naar terugkijk en denk: 'Wow, dit is net zoals 'Forrest Gump.' Hoe ben ik op deze plek beland?' Dat was erg interessant. Ik zat met Leo in een auto te praten over 'Titanic', maar ze hadden het nog niet eens gefilmd. Hij had er nog niet eens voor getekend."

NieuwsFilm

meest populair