Hugh Jackman maakt 'Face/Off'-remake op één voorwaarde met Ryan Reynolds

Hugh Jackman maakt 'Face/Off'-remake op één voorwaarde met Ryan Reynolds

Is dit een geintje, of echt? Waarschijnlijk het eerste.

Alweer even geleden verscheen het bericht dat er gewerkt zou worden aan een remake van de bekende actiefilm Face/Off uit 1997 van regisseur John Woo en met de grote namen Nicolas Cage en John Travolta.

Al een tijdje dollen topacteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman met elkaar, aangezien ze beide rollen hebben in het X-Men filmuniversum als respectievelijk Deadpool en Wolverine. Tijdens een interview met Sirius XM werd hem gevraagd of hij over het gerucht heeft gehoord dat ze samen te zien zullen zijn in de Face/Off-remake.

"Ik heb dat niet gehoord," antwoordde Jackman. "Is er denk je een mogelijkheid dat we die film opnemen zonder dat we elkaar ooit zullen zien? Is dat mogelijk? Zo ja, dan sta ik er wel voor open."


Als we kijken naar welke films er komende jaren van Jackman verschijnen, dan zijn dat de romantische scifi-thriller Reminiscence met onder meer ook Rebecca Ferguson en Thandie Newton. Ook speelt hij rollen in het drama The Good Spy van Baltasar Kormákur en Michael Manns biopic Enzo Ferrari als de Ferrari-oprichter.

NieuwsFilm

meest populair