Dit is de cast van de nieuwe Nederlandse romcom 'Zwanger & co'

Dit is de cast van de nieuwe Nederlandse romcom 'Zwanger & co'

Een hoop bekende gezichten in de nieuwe film van Johan Nijenhuis.

Een nieuw jaar, een nieuwe romantische comedy van Johan Nijenhuis. In 2021 wordt dat Zwanger & co. Gisteren werd de cast bekend gemaakt.

De film zou een moderne kijk op ouderschap moeten geven. Daarom ging men de samenwerking aan met glossy Kek Mama. Het scenario komt van Jacqueline Epskamp, die eerder bijvoorbeeld Pak van mijn hart en Weg van jou schreef.

Cast
De hoofdrollen in deze film zijn weggelegd voor Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra. Voor van Lexmond is het niet de eerste keer dat ze opdraaft voor een film Nijenhuis. Zij was eerder te zien in Volle maan, Toscaanse bruiloft en Rokjesdag.

Ook Thom Hoffman, Maaike Martens, Beppie Melissen, Matteo van der Grijn, Bo Maerten, Rolf Sanchez en Carolina Dijkhuizen zijn aan het project verbonden. Over de invulling van hun rollen is nog niets bekend.

Ambulancebroeder
Het verhaal van Zwanger & co draait om Merel, een alleenstaande verloskundige. Ze besluit dat ze geen man nodig heeft om een kind te krijgen. En ze is niet de enige die zwanger is.

Haar vader krijgt op late leeftijd een baby en ook haar nichtje verwacht een kleintje. Terwijl ze allemaal zo hun eigen problemen hebben, ontmoet Merel een ambulancebroeder die wel erg leuk is.

De opnames gaan binnenkort van start. Zwanger & co zou in het najaar van 2021 in de bioscopen moeten verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair