Trailer horrorfilm 'Come Play': er zit een monster in m'n iPad!

Trailer horrorfilm 'Come Play': er zit een monster in m'n iPad!

Over een autistisch jochie met een doodenge nieuwe 'vriend'.

De nieuwe horrorfilm Come Play vertelt het verhaal van een monster genaamd Larry, dat zichzelf manifesteert via smartphones en mobiele apparaten. Hieronder kun je kijken naar de eerste trailer en poster en die zijn behoorlijk creepy!


Oliver is een jonge, autistische knul die zich anders voelt dan de rest. Hij is wanhopig op zoek naar een vriend en vindt voortdurend troost en ontsnapping in zijn telefoon en tablet. Wanneer een mysterieus wezen zijn apparaten tegen hem gebruikt om in onze wereld te komen, moeten Olivers ouders alles op alles zetten om hun zoon te redden.

Cast & crew
Come Play is afkomstig van regisseur Jacob Chase, die zijn eigen korte film Larry uit 2017 heeft verwerkt tot een volledige speelfilm. De jonge Oliver wordt gespeeld door Azhy Robertson en de rest van de cast bestaat uit John Gallagher Jr., Gillian Jacobs, Winslow Fegley, Jayden Marine en Rachel Wilson.

De griezelfilm draait vanaf 31 oktober in de Verenigde Staten, precies goed gepland voor Halloween. Over een Nederlandse bioscooprelease is op dit moment (nog) niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair