'Jurassic World: Dominion': Hoe groot is de rol van oudgedienden?

Jurassic World: Dominion brengt Jeff Goldblum, Sam Neill en Laura Dern terug.

Na een noodgedwongen pauze als gevolg van het coronavirus, keert Jurassic World: Dominion terug om weer de opnames te hervatten. Acteur Jeff Goldblum vertelde tijdens een interview over zijn rol in het geheel.

De film zal Goldblum weer terug brengen, samen met oud-helden van de franchise Sam Neill en Laura Dern. Alle drie hebben ze genoeg te doen. "We zitten nu in quarantaine in Engeland, omdat we daar Jurassic World: Dominion opnemen," aldus de acteur. "We zijn hier al ongeveer een maand en ik blijf tot het eind van oktober. Daar neem ik op met Laura Dern, Sam Neill, Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. Colin Trevorrow is de geweldige regisseur en schrijver hiervan en er zitten heel veel mensen in. Ik weet zeker dat je er een paar van kent: Mamoudou Athie en DeWanda Wise, B.D. Wong, Dichen Lachman, Justice Smith, Daniella Pineda."

Heel wat te doen
Eerder werd al beloofd dat de rol van de oudgedienden in deze derde Jurassic World-film groter zou zijn dan een veredelde cameo. Dat belooft dus heel wat moois voor deze film, waarin de dinosaurussen losgebroken zijn in de buitenwereld.

NieuwsFilm

meest populair