Nieuwe film Bruce Willis, 'Hard Kill' scoort 0% op Rotten Tomatoes

Nieuwe film Bruce Willis, 'Hard Kill' scoort 0% op Rotten Tomatoes

Oef, van Die Hard naar Hard Kill... de val is diep.

Het gaat Bruce Willis bepaald niet voor de wind op dit moment. Zijn nieuwste film, Hard Kill, is nu te streamen. Maar wordt bepaald niet goed ontvangen. Hard Kill scoort namelijk een miserabele 0% op Rotten Tomatoes.

In Hard Kill moet een groep huurlingen in een race tegen de tijd proberen te voorkomen dat een computerprogramma dat de wereld voor altijd kan veranderen ingeschakeld wordt. Willis speelt samen met acteur Jesse Metcalfe een van de hoofdrollen in de film van regisseur Matt Eskandari.

Nul procent
Op moment van schrijven scoort Hard Kill slechts nul procent op Rotten Tomatoes. Critici merken onder meer op dat je je afvraagt waarom het tien dagen kostte om de film te maken: hij ziet eruit als broddelwerk dat in een dag of twee in elkaar gezet is. Anderen vragen zich af waarom Willis nog films maakt hij komt vermoeid over en lijkt beter te kunnen stoppen in plaats van dit soort domme films te maken.

Hard Kill is sinds 2014 de veertiende direct-to-VOD/DVD film van Bruce Willis. Wat er met de acteur gebeurd is? Dat is onduidelijk, maar hij krijgt geen topfilms meer om in te spelen.

NieuwsFilm

meest populair