3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Leuke en gave films met een hoop epische fantasie.

Dol op films met een epische uitstraling? Op Netflix staan er voldoende en hieronder vind je drie van die films die niet per se heel goed zijn en voor menigeen zijn deze waarschijnlijk voldoende vermakelijk als tussendoortje. Of denk jij er anders over?

Gods of Egypt (2016)

Regie: Alex Proyas | Hoofdrollen: Gerard Butler, Geoffrey Rush, Chadwick Boseman, Nikolaj Coster-Waldau

Deze fantasyfilm van Alex Proyas (I, Robot, Dark City) moest een knaller van een succes worden, maar werd het niet. De epische strijd - ook met de gisteren overleden Chadwick Boseman - tussen de goden in Egypte was in alles net even te mager, maar voor fans van bijvoorbeeld Clash of the Titans een prima tussendoortje.



Bright (2017)

Regie: David Ayer | Hoofdrollen: Will Smith, Noomi Rapace, Joel Edgerton, Édgar Ramírez

Deze eigen Netflix-film was de eerste grote blockbuster van de streamingdienst en nog altijd moet er een vervolg komen op de film met grote namen als Will Smith en Joel Edgerton. Ook deze film werd wisselend ontvangen, maar ook nu geldt: een aardig tussendoortje met voldoende epische uitstraling als je de verwachtingen bijstelt.



Hellboy (2019)

Regie: Neil Marshall | Hoofdrollen: Milla Jovovich, Ian McShane, David Harbour, Thomas Haden Church

Niet veel mensen waren onder de indruk van deze reboot die uiteindelijk al na één film strandde. Neil Marshall (The Descent, Centurion) maakte van de film met David Harbour als Hellboy wel een episch geheel, met ook herkenbare situaties ook de Hellboy-strips. En ook deze vind je gewoon op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair