Goed nieuws voor 'Ant-Man 3'

Goed nieuws voor 'Ant-Man 3'

Ook deze Marvel-film is in de maak.

Het Marvel-personage Scott Lang a.k.a. Ant-Man is overduidelijk een van de helden die toekomst moeten gaan geven aan het Marvel Cinematic Universe. De film is officieel in ontwikkeling, al heeft deze nog geen verschijningsdatum.

Peyton Reed is opnieuw de regisseur. Hij maakte al het eerste deel en Ant-Man and the Wasp. In gesprek met Yahoo! Movies gaf Reed een update over Ant-Man 3. Hij zei onder meer dat Evangeline Lilly's Hope Van Dyne / Wasp weer een belangrijke rol krijgt.


"Ze zijn partners en zij is daar een heel, heel belangrijk onderdeel van. En dat was een heel mooi iets. Ik denk dat we technisch gezien de eerste Marvel-film waren met een vrouwelijke held in de titel. Het vinden van de balans in die film, dat was erg belangrijk voor mij, want het is echt een speelveld voor mannen, historisch gezien. Maar dat is nu echt heel erg aan het veranderen, en op een geweldige manier."

Ant-Man 3 gaat als gepland
Ondanks dat andere Marvel-producties flinke vertraging oplopen in de productie, gaan de voorbereidingen voor Ant-Man 3 als gepland. "We hebben het verhaal gekraakt," zei de regisseur. "Nog niets is officieel, maar we werken rustig door. We werken gewoon door tijdens de pandemie."

Het script komt van Jeff Loveness (Rick and Morty) en naar verluidt zou het personage M.O.D.O.K. de schurk zijn. Of dit ook zo is, zien we hoogstwaarschijnlijk in 2023 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair