Star Wars-film 'Knights of the Old Republic' per ongeluk aangekondigd?

Star Wars-film 'Knights of the Old Republic' per ongeluk aangekondigd?

Star Wars-baas Kathleen Kennedy zei iets opvallends een paar dagen geleden.

Een paar dagen geleden verscheen er al het artikel Star Wars-baas over wat toekomstige films allemaal gaan brengen op FilmTotaal en daarin stond een opvallende quote die op verschillende manieren uitgelegd kan worden. Nu denken fans dat stiekem Knights of the Old Republic is aangekondigd.

Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy zei namelijk het volgende tegenover TheWrap: "...Nu zetten we een stapje terug. Er zijn verhalen verteld die zich binnen dit universum over een periode van veertig jaar afspelen, en nu realiseren we ons langzaam dat onze mythologie zo'n 25.000 jaar beslaat."

Star Wars: Knights of the Old Republic
En juist dat stukje over dat de "mythologie zo'n 25.000 jaar beslaat" zou erop kunnen wijzen dat Lucasfilm en Disney denken aan het maken van de film Star Wars: Knights of the Old Republic die dan afstand neemt van wat we tot op heden op het witte doek zagen en wat er wordt gemaakt voor Disney+.

Knights of the Old Republic is oorspronkelijk een role-playing game en speelt zich 4.000 jaar voor de gebeurtenissen in de film Star Wars: Episode IV: A New Hope uit 1977 af en introduceert onder meer Darth Malak, een Dark Lord van de Sith, die een Sith-armada tegen de Republiek loslaat. De Jedi moeten hem stoppen.

NieuwsFilm

meest populair