Ruby Rose ramt erop los in 'The Doorman' trailer

Ruby Rose ramt erop los in 'The Doorman' trailer

Van doorgewinterde marinier tot bescheiden portier in deze actiefilm.

Haar tweede kans is hun laatste hoop. Met die woorden op de poster introduceert men The Doorman, een nieuwe actiefilm met Ruby Rose (Batwoman).

De slechterik van deze Die Hard-kloon wordt vertolkt door Jean Reno. Bijrollen zijn er voor Rupert Evans en Aksel Hennie. The Doorman is de nieuwe film van de Japanse regisseur Ryûhei Kitamura, bekend van bijvoorbeeld Versus, Azumi en The Midnight Meat Train.

John McClane
Na een veelbewogen carrière als marinier probeert Ali Gorski tot rust te komen in New York. Ze gaat aan de slag als portier voor de rijke familie Stanton. Maar dan worden ze overvallen door een groep zwaarbewapende slechteriken die op zoek zijn naar onbetaalbare kunstwerken.

Ali is echter niet van plan bij de pakken neer te gaan zitten. Als een ware John McClane schakelt ze de boeven één voor één uit en probeert ze de gijzelaars van een gewisse dood te redden.



Blessures
The Doorman werd vlak na Batwoman opgenomen. Die serie moest ze verlaten vanwege flinke blessures. Toen ze er achter kwam hoe ernstig deze waren, hadden de meeste actiescènes van The Doorman al plaatsgevonden. Rose vertelt daarover dat ze erg blij is dat ze de kwetsuren niet per ongeluk erger heeft gemaakt.

Het zal weinig mensen verbazen dat deze film de bioscopen overslaat. The Doorman zou in oktober moeten verschijnen als VOD.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair