Video

Ruby Rose ramt erop los in 'The Doorman' trailer

Van doorgewinterde marinier tot bescheiden portier in deze actiefilm.

door Timothy van Damme om 13:15 in Video
Haar tweede kans is hun laatste hoop. Met die woorden op de poster introduceert men The Doorman, een nieuwe actiefilm met Ruby Rose (Batwoman).

De slechterik van deze Die Hard-kloon wordt vertolkt door Jean Reno. Bijrollen zijn er voor Rupert Evans en Aksel Hennie. The Doorman is de nieuwe film van de Japanse regisseur Ryûhei Kitamura, bekend van bijvoorbeeld Versus, Azumi en The Midnight Meat Train.

John McClane
Na een veelbewogen carrière als marinier probeert Ali Gorski tot rust te komen in New York. Ze gaat aan de slag als portier voor de rijke familie Stanton. Maar dan worden ze overvallen door een groep zwaarbewapende slechteriken die op zoek zijn naar onbetaalbare kunstwerken.

Ali is echter niet van plan bij de pakken neer te gaan zitten. Als een ware John McClane schakelt ze de boeven één voor één uit en probeert ze de gijzelaars van een gewisse dood te redden.Blessures
The Doorman werd vlak na Batwoman opgenomen. Die serie moest ze verlaten vanwege flinke blessures. Toen ze er achter kwam hoe ernstig deze waren, hadden de meeste actiescènes van The Doorman al plaatsgevonden. Rose vertelt daarover dat ze erg blij is dat ze de kwetsuren niet per ongeluk erger heeft gemaakt.

Het zal weinig mensen verbazen dat deze film de bioscopen overslaat. The Doorman zou in oktober moeten verschijnen als VOD.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MenacE

Avatar

Wat een origineel verhaal zeg! Ik heb nog nooit een film gezien waarin één (ex) politie agent of (ex) soldaat het opneemt tegen een gebouw/boot/vliegtuig/vliegveld vol criminelen. Wauw, ik heb er zin in!

Hiss

Avatar

Ja heel verfrissend. En Ruby Rose is een echte powervrouw. Wat een enorm stoere chick. Haar rubber stengel-kapsel uit the Meg heeft ze ingeruild voor een frivool Lloyd Christmas kapsel. Kneiterstoer zoals men op FT placht te zeggen.

Decepticon

Avatar

Ach ja, niet dat het er slecht uit ziet. Wil ik best een kans geven als ie on demand te zien is of zodra die op Netflix staat.

NieuwsFilm

meest populair