'Jurassic World: Dominion'-cast in levensgevaarlijke situatie

'Jurassic World: Dominion'-cast in levensgevaarlijke situatie

Jeff Goldblum teaset wat we mogen verwachten!

Pas volgend jaar is Jurassic World: Dominion in de bioscopen te zien. Maar dat weerhoudt acteur Jeff Goldblum er niet van om fans al een voorproefje te geven van wat ze mogen verwachten van de aankomende dinofilm.

Hij vertelde dat zijn personage in een behoorlijk gevaarlijke situatie terecht zal komen. "Het eerste dat we opnamen was een scène met mij en Laura Dern en Sam Neill, waarin we - ik mag je er niet al te veel over vertellen - maar de hele dag zaten we in een erg kleine, opgesloten ruimte," aldus Goldblum.

Nadere uitleg
Vervolgens ging hij verder: "Je zal het zien. Het is een mysterie dat opgelost wordt als je de film ziet. Maar wij drieën zaten in een erg kleine ruimte en we werden lastig gevallen door - en ik mag je niet vertellen welke - een verrassende factie van prehistorische wezens die je nog niet eerder gezien hebt."

En dat wordt heel speciaal volgens Goldblum: "We hebben echt buitengewone dingen gezien. We acteerden in een leven-op-dood situatie. We denken dat het misschien wel de laatste momenten van onze levens zijn en vormen op een emotionele en ergens hilarische manier een band met elkaar."

NieuwsFilm

meest populair