Algemeen

Marvel-heldin Storm had geen krachten meer in eerdere versie 'The New Mutants'

Niet elk gerucht over deze geplaagde mutantenfilm blijkt te kloppen.

door Jeffrey Kouters om 15:20 in Algemeen
Zou weermutant Storm als een 'sadistische gevangenbewaarder' te zien zijn geweest in een eerdere versie van The New Mutants, de geplaagde film van Josh Boone? Geruchten die vorige week verschenen beweerden dat wel, maar blijken niet te kloppen. Dat meldt Entertainment Weekly althans na het inzien van een eerdere versie van het script uit 2015.

Een eerder versie van het script bevatte elementen uit de X-Men: Lifedeath-verhaallijn uit de comics, waarin Storm haar krachten om het weer te manipuleren is verloren. Het verhaal van The New Mutants zou zich drie jaar na de gebeurtenissen van Apocalypse (2016) afspelen.

Storm (Alexandra Shipp) heeft een trauma overgehouden aan haar rol als hulpje van Apocalypse. Ze stuit op een verwoest reservaat in de openingsscène en ontdekt dat Dani (Blu Hunt) de enige overlevende is.

De berichten dat Storm een 'sadistische gevangenenbewaarder' zou zijn kloppen volgens EW niet. Volgens het blad wordt Storm namelijk door Professor X (James McAvoy) aangewezen als het hoofd van een school voor nieuwe mutanten, gehuisvest in een verlaten ziekenhuis.

De reden dat de mutanten op die locatie worden onderwezen is dat zij hun krachten nog niet onder controle hebben en daardoor te gevaarlijk zijn om te wonen in het Institute for Gifted Youngsters.

Warlock zat ook in die versie van de film en Boone had inderdaad Sacha Baron Cohen (Borat) op het oog voor die rol, zo bevestigt EW. De Demon Bear zou altijd de grote schurk van de film zijn. De rol van Storm werd uiteindelijk vervangen door Dr. Cecilia Reyes (gespeeld door Alice Braga in de uiteindelijke film).

The New Mutants draait vanaf morgen in de Nederlandse bioscopen!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik krijg bij The Stand van Josh Boone ook helemaal geen goed gevoel. De mini-serie van Mick Garris (met script van Stephen King zelf) is zeker problematisch in sommige opzichten (duidelijk wat te klein televisie-budget), maar de cast daarin vind ik geweldig en daarom kijk ik hem graag. Hij is ook echt prachtig opgeknapt voor de blu-ray uitgave.
Ik had van een nieuwe Stand dus vooral gehoopt dat het grootser van opzet en visueel indrukwekkender zou zijn, maar dat lijkt echt totaal niet het geval. Het ziet er helemaal niet bijzonder uit wat je in de korte eerste trailer te zien krijgt en ook qua acteurs vraag ik me af of het een verbetering is.

NieuwsFilm

meest populair