Robert Downey Jr. is echt helemaal klaar met Marvel

Robert Downey Jr. is echt helemaal klaar met Marvel

Ondanks alle geruchten: nee, Robert Downey Jr. keert niet terug in het MCU.

Het Marvel Cinematic Universe heeft mogelijk alles te danken aan acteur Robert Downey Jr. Hij trapte de reeks af en speelde in vele films de rol van het geliefde personage Tony Stark a.k.a. Iron Man. Aan het einde van de Infinity Saga in Avengers: Endgame was er het grote afscheid van het personage.

Net als in de comics is niemand ooit echt dood in het Marvel Cinematic Universe. Door ook tijdlijnen en het Multiverse te introduceren op het witte doek zou Tony Stark zo weer springlevend kunnen zijn. Tijdens de SmartLess podcast was hij echter glashelder over zijn contract met Marvel: "Dat is helemaal klaar."

Wel terug in Black Widow en What If...??
Overigens bestaat er een grote kans dat Downey Jr. wel kort te zien zal zijn in het in november te verschijnen Black Widow. In die film zou een verwijderde scène uit Captain America: Civil War (2016) te zien zijn, die wel kort te zien was in één van de trailers voor Civil War maar de bioscoopfilm niet haalde.

Daarnaast was er in 2019 het bericht dat Downey Jr. ook een aandeel zou hebben in What If...?, de Marvel-animatieserie die in 2021 op Disney+ moet verschijnen. Dit is echter nooit bevestigd.

NieuwsFilm

meest populair