3 grote Netflix-films die heel snel te zien zijn!

Deze Netflix Original Films zijn waarschijnlijk wel de moeite waard.

Netflix gooit ieder week wel een aantal nieuwe films online, met daartussen ook films die Netflix zelf heeft gemaakt of waarvan de dienst de distributierechten in handen hebben. Hieronder drie Netflix Originals Films die snel online komen. Naar welke kijk jij uit?

I'm Thinking of Ending Things (4 september)

Regie: Charlie Kaufman | Hoofdrollen: Toni Collette, David Thewlis, Jesse Plemons, Guy Boyd, Teddy Coluca

Ondanks de twijfels die ze heeft over hun relatie gaat een vrouw met haar vriend Jake mee naar zijn ouderlijk huis om zijn ouders te ontmoeten. Onderweg ernaartoe hangt er een vreemde sfeer en eens aangekomen komen ze door een sneeuwstorm vast te zitten in het huis. Vanaf dat moment begint de vrouw de aard van alles wat ze weet over haar vriend, zichzelf en de wereld in twijfel te trekken.



The Devil All the Time (16 september)

Regie: Antonio Campos | Hoofdrollen: Robert Pattinson, Chris Evans, Tom Holland, Mia Wasikowska, Sebastian Stan, Jason Clarke, Bill Skarsgård

De periode van het einde van de Tweede Wereldoorlog tot de jaren 60. Willard Russell is een getormenteerde oorlogsveteraan die zijn vrouw Charlotte verliest aan kanker. De geliefden Carl en Sandy Henderson zijn seriemoordenaars die het op modellen gemunt hebben. De pastoor Roy is samen met zijn rechterhand Theodore op de vlucht voor de autoriteiten. Centraal in dit alles staat Arvin Russell, de zoon van Willard en Charlotte.



Enola Holmes (23 september)

Regie: Harry Bradbeer | Hoofdrollen: Henry Cavill, Helena Bonham Carter, Sam Claflin, Burn Gorman, Fiona Shaw

Wanneer Enola Holmes haar moeder op mysterieuze wijze verdwijnt op haar 16e verjaardag, schakelt Enola de hulp in van haar broers. Als ze echter merkt dat de twee meer interesse hebben in het feit dat ze haar middelbare school-diploma nog moet halen dan in het oplossen van de zaak, vlucht Enola naar Londen om zelf haar moeder op te sporen.



NieuwsFilm

meest populair