'Uncut Gems'-regisseur gecast in de nieuwe film van Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood)

'Uncut Gems'-regisseur gecast in de nieuwe film van Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood)

Ook Bradley Cooper en Haim-bandlid Alana Haim zullen in de film te zien zijn.

Benny Safdie, die samen met zijn broer Josh Uncut Gems (2019) maakte, heeft daarnaast ook al wat acteerervaring. Hij speelde in zijn eigen film Good Time (2017) de broer van Robert Pattinson en dat ging hem zeer goed af. Nu mag hij dit ook gaan proberen in de nieuwe film van Paul Thomas Anderson. Lang niet slecht, toch?

Safdie speelt in het nog titelloze coming-of-age drama, dat zich afspeelt in de San Fernando Valley in de jaren zeventig, een homofiele politicus genaamd Wachs. Dit personage zou zijn geïnspireerd door Joel Wachs, lid van het stadsbestuur van Los Angeles. Hij kwam pas naar buiten met zijn geaardheid toen hij in 1999 op zestigjarige leeftijd burgemeester wilde worden.

Meerdere verhaallijnen
De film zou meerdere verhaallijnen bevatten, vergelijkbaar met Andersons eerdere films Boogie Nights (1997) en Magnolia (1999). De cast bestond al uit Bradley Cooper, die vermoedelijk een personage speelt dat is gebaseerd op filmproducent Jon Peters, en Alana Haim, een van de leden van de band Haim waar Anderson al meerdere videoclips mee opnam.

De opnames gaan dit najaar van start. Over een release is nog niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair