Algemeen

Paramount presenteert interessante nieuwe namen voor slasherfilm 'Scream 5'

Maar of Neve Campbell ook terugkeert?

door Jeffrey Kouters om 12:19 in Algemeen
Paramount Pictures en Spyglass hebben een tweetal nieuwe namen bekendgemaakt voor Scream 5, de langverwachte reboot/sequel van de bekende horrorreeks waarin slachtoffers worden afgeslacht door seriemoordenaar Ghostface.

De nieuw aangekondigde castleden zijn Jack Quaid (The Boys, Rampage) en Jenna Ortega (Jane the Virgin, Iron Man 3). Met deze toevoegingen begint de cast van Scream 5 aardig compleet te raken.

Nieuwe én oude gezichten
Het is overigens nog steeds niet bekend of Neve Campbell, hét gezicht van de franchise, terugkeert als Sydney Prescott. Courteney Cox en David Arquette, respectievelijk als Gale en Dewey Riley te zien in de eerdere films, zijn in ieder geval wel weer van de partij. Daarnaast heeft Melissa Barrera (In the Heights, Vida) een nog onbekende rol te pakken.

Over deze productie
Matthew Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, het duo achter Ready or Not (2019), moet de slasher gaan regisseren. James Vanderbilt (The Amazing Spider-Man, Murder Mystery) en Guy Busick (Ready or Not, Castle Rock) zijn verantwoordelijk voor het script. De opnames beginnen naar verluidt later dit jaar.

Scream 5 moet in januari 2022 in de bioscopen verschijnen!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BillySavastano

Avatar

Hoop dat Neve wel terugkomt, zou een mooie afsluiter zijn.

RoberPaulsen

Avatar

@Billy en dat ze in de eerste 5 minuten wordt afgeslacht

BillySavastano

Avatar

^ hahah eerlijk ze gaat idd al wel erg lang mee, het zou een vette twist zijn om na al die jaren toch woodsboro's finest eindelijk te laten sneuvelen haha

Master Of Films

Avatar

Neve vermoorden binnen 5 minuten is een Dark Fate situatie.
Aangezien Scream nu bij Paramount is, kan dat wel een traditie gaan worden bij Paramount.

Ik weet het net zo niet. Er mist een zeer belangrijke persoon die maar 4 Scream films kon uitpoepen. Helaas bevind Wes niet meer onder ons.

Nu neemt Spyglass Entertainment de serie over en onder de noodlijdende Paramount.

Ik heb geen idee hoeveel invloed Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett hebben tov Spyglass. Al was ik wel zeer te spreken over Ready or Not.
Echter die film had geen Spyglas bedrijf achter zich en de film was gedistribueerd onder Fox Searchlight Pictures.

BillySavastano

Avatar

^ik heb dark fate nog steeds niet gezien en de laatste Terminator die ik me kan herinneren die ik gezien heb is al een oldskooler volgens mij met een vrouwelijke robot in een rood leren pakkie? Deel 2 of 3 was dat dacht ik, maar is sws lang geleden . Maar ik heb wel een idee dat als ik jou zo hoor dat dit geen goede keuze is haha? binnen de eerste 5 minuten zou een beetje overdreven zijn voor Sidney maar halverwege of tegen het einde van de film zou ik wel vrede mee kunnen hebben, en dan meteen deel 5 als laatste deel voornamelijk als eerbetoon aan het werk van Wes en dan is het mooi geweest. Maar tegenwoordig heeft de koe lange uiers dus ik ben er bang voor dat er nog meerdere delen uitgepoept gaan worden als 5 een succes word. Verder ready or not nog niet gezien maar vanaf het zien van de trailer was ik al benieuwd dus die bluray gaat zeker nog komen, vind samara weaving wel een aardige actrice ook trouwens, pas bluray van guns akimbo gehaald en was echt positief verrast!

Master Of Films

Avatar

Gei.....euh ik bedoel mooie vrouwelijke robot in een rood leren pakkie. Das Terminator 3 Rise of the Machines.

Dark Fate met een zeer grote boog vermijden. Tenzij je dol bent op Mary Sue's en een voormalige heldin uit T1 en T2 dat volledig deconstructed wordt speciaal voor de sneeuwvlokjes.

Samara Weaving heeft een prima rol in Ready or Not. And I dare I say it...ze speelt een stoere krachtige vrouw zonder de feminisme wokeness sausje. Ze speelt ook in de nieuwe Bill & Ted.

BillySavastano

Avatar

^ haha staat genoteerd;) trouwens over sterke vrouwelijke personages gesproken en in dit geval wederom Samara Weaving, ook in Guns Akimko speelt ze een over the top badass chick en ik moet zeggen ik heb nergens echt een woke sausje kunnen bespeuren. Gewoon anderhalf uur over the top crazyness met ontzettend droge humor tussen Weaving en Radcliffe... heerlijk!! , als je die nog niet gezien hebt zeker een aanrader.

Master Of Films

Avatar

^
Thanks voor de tip. Guns Akimbo nog niet gezien. Maar omwille van Weaving ga ik zeker kijken. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair