"Geniet" van de trailer van B-horror 'The Last Exorcist'

"Geniet" van de trailer van B-horror 'The Last Exorcist'

Zorg voor een grote bak popcorn en lage verwachtingen.

Productiebedrijf Uncork'd heeft een trailer uitgebracht van The Last Exorcist. Deze horrorfilm lijkt er eentje voor de... liefhebber te worden.

Met meer dan 300 acteerklussen op zijn naam varieert het oeuvre van Danny Trejo nogal van kwaliteit. Hij balanceert tussen kleine rollen in grote films (Dora and the Lost City of Gold), bijrollen in cultfilms (3 from Hell) en hoofdrollen in B-films (Bullets of Justice). En dan hebben we het alleen nog maar over 2019!

Duiveluitdrijvers
The Last Exorcist lijkt thuis te gaan horen in de laatste categorie. De trailer van de horrorfilm - die alle kanten opvliegt - belooft in ieder geval weinig goeds.

De zussen Jo en Maddie worden belaagd door demonen uit hun verleden. Nadat alle (!) duiveluitdrijvers ter wereld sterven tijdens een terroristische aanval (!!) moet Jo het eigenhandig opnemen tegen één van de demonen.



Girl #2
Trejo krijgt "versterking" van actrices Rachele Brooke Smith (Party Girl in The Nice Guys) en Terri Ivens (Girl #2 in Marked for Death), die te zien zullen zijn als zussen. The Last Exorcist verschijnt eind oktober op de VOD-kanalen.

Goed fout of gewoon slecht? Laat je mening achter in de comments.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair