Grootse Netflix-tijdreisfilm vindt uitkomst in 'Tenet', met Ryan Reynolds

Grootse Netflix-tijdreisfilm vindt uitkomst in 'Tenet', met Ryan Reynolds

Ryan Reynolds opnieuw in Netflix-blockbuster en ook nu moet de wereld gered worden.

Even geleden werd duidelijk dat Netflix de plek wordt waar een nog titelloze grote tijdreisfilm met acteur Ryan Reynolds (Deadpool) op gaat verschijnen. Reynolds maakt deze film opnieuw met Free Guy-regisseur Shawn Levy.

Nu is via The Hashtag Show onthuld waar de film over gaat. Deze volgt de 13 jarige Adam Reed die nog steeds rouwt om de plotselinge dood van zijn vader een jaar eerder. Op een avond loopt hij de garage binnen en treft daar een gewonde piloot aan die zich daar heeft verstopt.

Deze mysterieuze piloot, gespeeld door Reynolds, blijkt de oudere versie van hemzelf te zijn. Hij komt uit de toekomst, waar tijdreizen nog in de kinderschoenen staat. De oudere Adam heeft alles op het spel gezet om op een geheime missie terug in de tijd te gaan en nu moeten ze samen een uitdaging in het verleden aangaan om hun vader te vinden, de dingen recht te zetten en... de wereld te redden!

Casting gestart
De film lijkt een prioriteit voor Netflix, aangezien de casting al is begonnen. We zien Reynolds dit jaar eerst nog in Free Guy. Deze moet in december in de bioscoop verschijnen. Recent zagen we de acteur nog op Netflix in de Michael Bay-actiefilm 6 Underground.

NieuwsFilm

meest populair