Netflix breidt Zack Snyders 'Army of the Dead' enorm uit

Netflix breidt Zack Snyders 'Army of the Dead' enorm uit

Het wordt een franchise van jewelste!

Netflix zit vol vertrouwen als het aankomt op Army of the Dead van regisseur Zack Snyder. Er komt namelijk niet alleen een prequelfilm op, ook mag Snyder een animatieserie ontwikkelen voor de streamingdienst.

Variety meldt dat Netflix vol vertrouwen zit als het aankomt op de publieksreactie op de film. Er is dus niet alleen een nieuwe film, maar er is ook een animatieserie besteld. Die moeten allebei ontwikkeld worden door een van de schrijvers van de film, Shay Hatten.

Heel blij mee
"Ik ben heel blij met de kans om weer met Netflix samen te mogen werken en het universum van Army of the Dead uitt e mogen breiden met een internationale prequel, en dat we de visueel dynamische wereld van animatie mogen verkennen. Het is een geweldige samenwerking en het is geweldig dat Netflix dit net als ons als een grote franchise ziet."

De prequelfilm zal geregisseerd worden door acteur Matthias Schweighöfer en draaien om diens personage, Ludwig Dieter. "Het is al een groot genoegen om deel te mogen zijn van het geweldige ensemble rond Zack Snyder. En ik ben blij dat dit nu op zoveel niveaus ontwikkeld wordt."

NieuwsFilm

meest populair