Trailer 'No Time to Die' bevat flinke SPOILER

Deze Bond-film zou wel eens extra gaaf kunnen zijn.

Ondanks dat Skyfall en Spectre financieel het sterkste scoorden blijft Casino Royale voor de meeste Bond-fans de beste 007-film met Daniel Craig. Op basis van de trailers - ook onderstaande - zou het zomaar kunnen dat de laatste met Craig daar verandering in gaat aanbrengen. Let op SPOILERS!

Na de eerdere nieuwe trailer voor No Time to Die zie je hieronder een alternatieve versie met enkele nieuwe beelden en in een andere volgorde. Overigens zijn er meer alternatieve versies die naar verluidt een grote SPOILER bevatten. In onderstaande trailer zit die spoiler overigens niet.


SPOILER in alternatieve versie
In de Spaans- en Italiaanstalige versies van de nieuwste trailer zit een flinke spoiler die overigens niet heel onverwacht komt. In de Engelstalige versie is te horen dat Bond de zin "I've met your new double O" zegt. In onderstaande Italiaanse versie is dat "I've met your new zero zero seven". Check hieronder maar!


Als Bond dat zegt dat zien we een shot van actrice Lashana Lynch die het personage Nomi speelt. Van haar is al bekend dat ze een nieuwe 00 speelt. Overigens hoeft dit niet te zeggen dat ze na No Time to Die de hoofdrol in de filmreeks zal opeisen.

Let komende tijd op voor meer spoilers. Het zou zomaar onthuld kunnen worden dat het personage Safin van Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek stiekem Dr. No is. Ook iets dat een publiekelijk geheim lijkt te zijn.

No Time to Die van regisseur Cary Fukunaga, ook met onder meer Ana de Armas, Léa Seydoux en Christoph Waltz draait vanaf 12 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair