Uitstel 'Wonder Woman 1984' niet uitgesloten

Uitstel 'Wonder Woman 1984' niet uitgesloten

Warner Bros. moet de release mogelijk voor zich uit gaan schuiven.

Het zou heel goed kunnen dat Wonder Woman 1984 uitgesteld wordt. De film staat gepland voor release over krap een maand, maar dat zou zomaar niet gehaald kunnen worden. Het hangt er wat filmstudio Warner Bros. betreft van af hoe de coronapandemie zich ontwikkelt.

"We zoeken nog altijd uit wat een goede strategie is voor onze films," aldus Warner Bros. CEO Ann Sarnoff tegenover The Hollywood Reporter. "We hebben al heel wat klaar liggen. Natuurlijk is Wonder Woman 1984 de volgende. En voorlopig ziet het er goed uit. Zoals ik eerder gezegd heb: sommige films verdienen het om op het grote scherm te zien te zijn. Mijn overtuiging is dat Wonder Woman daar onderdeel van moet zijn."

Onzekere release
De release staat nu nog altijd gepland voor 1 oktober. De vraag is natuurlijk of dat gaat lukken. Tijdens het DC FanDome-event werd daarom opvallend genoeg gekozen om geen specifieke releasedatum te noemen. Daar kwam ook de speculatie uit voort dat het er misschien anders uit ziet dan je hoopt.

Warner zal natuurlijk ook willen kijken hoe Tenet het uiteindelijk doet. En het hangt er vanaf wat er met het virus gebeurt.

NieuwsFilm

meest populair