Ridley Scott wil nog steeds nieuwe 'Alien'-film maken

Ridley Scott wil nog steeds nieuwe 'Alien'-film maken

Veel laat hij er nog niet over los.

Ridley Scott heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Blade Runner, Gladiator en natuurlijk Alien. Van de laatstgenoemde verschenen al meerdere spin-offs en volgens de regisseur staat er weer een nieuwe Alien-film in de steigers.

De 82-jarige Scott zei er het volgende over: "Het wordt geen vervolg op Prometheus en Alien: Covenant. Met deze twee films probeerden we het wiel opnieuw uit te vinden. Prometheus is daarin geslaagd dus ik denk dat we er daarom niet op hoeven terug te komen."

Zin in meer
Toch heeft Scott zin om terug te keren naar het Alien-universum, al weet hij nog niet precies hoe: "Ik vraag mij af of er nog iets te doen valt met de alien, de facehugger en de chestburster. Moeten we de hele franchise herwerken en enkel de naam bewaren? Dat is altijd de hamvraag..."

Ondanks het feit dat Scott zich positief uitlaat over de laatste twee films, werden deze niet al te best onthaald. 20th Century Studios is natuurlijk ook recentelijk overgenomen door Disney, die misschien ook andere plannen hebben. Hopen jullie dat het nog komt van een nieuwe Alien-film?

NieuwsFilm

meest populair