Eerste blik op de leider van Marvels 'Eternals'

Eerste blik op de leider van Marvels 'Eternals'

Dit is Ajak, de leidster van het team!

Er is nieuwe promo-art online verschenen voor Marvel-film Eternals. Daarin zien we Salma Hayek, die de rol van Ajak speelt in de superheldenfilm.

Vorig jaar kregen we tijdens de D23 al een vage blik op het kostuum van Ajak. Maar merchandise geeft nu een nog duidelijkere kijk op het kostuum van het personage. Op de achterkant van de speelgoedverpakking kan je het volgende lezen: "De spirituele leider van de Eternals. Ajak kan anderen genezen en kan communiceren met de Celestials."

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
De Eternals
Hayek vertelde in het verleden al dat zij inderdaad de heldin van de film speelt, en de leider van de Eternals is. "De rest van ons zijn allemaal een beetje buitenbeentjes, en we zijn allemaal superhelden. Ik mag de leider spelen en dat klinkt heel erg passend. Waarom niet? Het geeft mij heel erg het gevoel: 'misschien gaan ze iets heel nieuws doen' en dat gaan ze ook echt doen."

De Eternals zijn een team van superhelden in het Marvel Cinematic Universe. Dit team van oeroude buitenaardse wezens heeft al duizenden jaren op de Aarde gewoond. Een onverwachte tragedie leidt ertoe dat ze uit de schaduwen stappen en het weer samen opnemen tegen de oudste vijanden van de mensheid: de Deviants.

NieuwsFilm

meest populair