Celebrity

Net gedouchte Hailee Steinfeld in bikini op Insta-foto

De Bumblebee-ster is als een dolfijntje.

door FilmTotaal om 10:06 in Celebrity
Actrice Hailee Steinfeld debuteerde alweer tien jaar geleden in True Grit van de Coens. Ze was toen veertien jaar. Door de jaren heen groeide ze op via films als Ender's Game (2013), Pitch Perfect 2 (2015), Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) en Bumblebee (2018).

Maar ze heeft ook voldoende tijd om andere dingen te doen. En die activiteiten deelt ze veelal via Instagram en zo nu en dan duikt ze ook op in bikini en andere minder verhullende foto's. En dat vinden haar 13,1 miljoen volgers helemaal niet erg, want dan wordt er gestooid met vind-ik-leuks.

Op haar nieuwste foto zien we Hailee voor de spiegel staan. Ze komt net uit of het zwembad of de zee, of waarschijnlijk eerder onder de douche vandaan. Duidelijk is wel dat ze haar nieuwe bikini en strakke lijf wil laten zien. Meer dan "🐬" schrijft ze namelijk niet bij de foto.


Zien hoe de 23 jarige Hailee eruit ziet in haar bikini? Check de foto op haar Instagram-pagina!

Hailee zagen we in 2019 ook nog in Charlie's Angels en haar IMDb-pagina verklapt dat ze nog steeds wordt gelinkt aan de hoofdrol in de Marvel-serie Hawkeye die in 2021 op Disney+ moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair