Waarom dit personage belangrijk is voor 'Jurassic World 3'

Waarom dit personage belangrijk is voor 'Jurassic World 3'

Jeff Goldblum onthult waarin zijn personage relevant is voor de reeks.

In een aantal van de Jurassic Park / World-films speelt acteur Jeff Goldblum de rol van de eigenzinnige Dr. Ian Malcolm. Ook in Jurassic World: Dominion, het derde deel in de rebootreeks, keert Malcolm terug. Maar waarom?

In gesprek met PeopleTV's Couch Surfing ging Goldblum in op de vraag en zijn antwoord sluit uiteraard erg aan op hoe het personage zich al in de eerdere films opstelde. En dit raakt ook wel een beetje de actualiteit wat betreft de pandemie.


"Er zijn dingen waar mijn personage het over heeft, het altijd over heeft. Zoals de kwetsbaarheid van onze soort en de wereldwijde samenwerking die nodig is. Het fundament in de wetenschap, en het ethisch gebruik van wetenschap dat nodig is om ons te verenigen. En het vertrouwen en de verbondenheid als gezin. En om ons potentieel te bereiken en het goede te doen voor onszelf en deze geweldige planeet."

Heeft Goldblum gelijk?
En misschien heeft Goldblum ook wel gelijk. Want ja, die wetenschap rommelt misschien ook maar wat aan wat betreft de pandemie en de adviezen die er worden gegeven. Misschien valt daar nog iets te winnen en een wereldwijde samenwerking is er ook nog zeker niet.

Zou Malcolm de losgeslagen dino's in Colin Trevorrows Dominion vergelijken met een virusuitbraak?



NieuwsFilm

meest populair