Horrorfilm met George Clooney en Laura Dern komt bijna 40 jaar later dan gepland alsnog uit!

Horrorfilm met George Clooney en Laura Dern komt bijna 40 jaar later dan gepland alsnog uit!

'Grizzly II' toch nog afgemaakt.

Bijna 40 jaar geleden werd er gewerkt aan Grizzly II, waarin rollen waren weggelegd voor George Clooney, Laura Dern en Charlie Sheen. De film werd echter nooit afgemaakt, aangezien executive producer Robert Proctor destijds met een groot deel van het budget aan de haal ging. Nu krijgt de film alsnog een bioscoop- en VOD-release.

De film gaat over een grizzlybeer, die een openluchtconcert terroriseert nadat haar welpen door stropers zijn gedood. De organisatie van het concert schakelt meerdere jagers in om met het dier af te rekenen, maar dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan...

Trailer
Grizzly II is de sequel van Grizzly, de thriller die in 1976 uitkwam. Het vervolg werd gefilmd in 1983, maar Proctor ging er dus vandoor met het geld waardoor de film niet afgemaakt kon worden. Proctor zit nu wel vast in de gevangenis voor belastingontduiking. Producent Suzanne C. Nagy heeft de film nu alsnog voltooid met archiefbeelden van grizzlyberen.

Clooney, Dern en Sheen zijn sinds 1983 natuurlijk wel uitgegroeid tot grote filmsterren, waardoor de film opnieuw gemonteerd werd om hun rol groter te doen lijken. De hoofdrol gaat echter naar John-Rhys Davies, voornamelijk bekend van zijn rol als Gimli in The Lord of the Rings-trilogie. De trailer van de film is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair