Mysterieuze trailer Netflix-film 'Rebecca': geloof jij in geesten?

Van regisseur Ben Wheatley (Free Fire) en met hoofdrollen voor Lily James (Baby Driver) en Armie Hammer (The Social Network).

De zwoele nieuwe Netflix-film Rebecca van regisseur Ben Wheatley (Kill List, Free Fire) gaat over een jonge vrouw die trouwt met een kasteelheer. Hij is echter nog niet helemaal over zijn vorige vrouw heen en dat doet dit kersverse huwelijk bepaald geen goed. Bekijk hieronder de trailer en een poster!


Het huwelijk van de vrouw (Lily James) en haar man Maxim (Armie Hammer) komt behoorlijk onder druk te staan door de herinnering aan Rebecca, de oude geliefde van Maxim. Zij kwam onder mysterieuze omstandigheden om het leven, maar haar geest lijkt nog altijd volop aanwezig.

Hitchcock
Rebecca, gebaseerd op het in 1938 gepubliceerde boek van Daphne du Maurier, werd in 1940 al eens verfilmd door Alfred Hitchcock. Deze nieuwe verfilming heeft naast James en Hammer een cast die bestaat uit Kristin Scott Thomas, Keeley Hawes, Ann Dowd, Sam Riley, Tom Goodman-Hill, Mark Lewis Jones, John Hollingworth en Bill Paterson.

Rebecca, waarvan het scenario werd geschreven door Jane Goldman, Joe Shrapnel en Anna Waterhouse, is vanaf 21 oktober te zien op Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair