Lang leve de liefde in 'The Broken Hearts Gallery' trailer

Lang leve de liefde in 'The Broken Hearts Gallery' trailer

De romantische comedy draait om het loslaten van verbroken relaties.

Sony Pictures Entertainment heeft een trailer gedeeld van de romantische comedy The Broken Hearts Gallery. De film zou afgelopen zomer verschijnen, maar werd uiteraard uitgesteld. Het is nu de bedoeling dat deze vanaf 11 september te zien is in de Amerikaanse bioscopen.

Wanneer de film - die eerst bekend stond als The Museum of Broken Relationships - in Nederland verschijnt, is helaas nog niet bekend. Het verhaal is gebaseerd op een echt museum in Kroatië.

Kunstgalerij
Wanneer Lucy voor de zoveelste keer gedumpt wordt, merken haar vriendinnen op dat ze altijd een aandenken houdt aan verbroken relaties. Als medewerkster van een kunstgalerij komt ze op een briljant idee. Ze opent The Broken Hearts Gallery, een plek waar ze de spullen toont die door liefde werden achtergelaten.

Als een lopend vuurtje gaat het verhaal rond. Al snel laten ook anderen hun spullen achter in de galerij. Maar net wanneer ze haar eigenwaarde als zelfstandige vrouw terug heeft gevonden, ontmoet ze Nick. Zal Lucy deze keer de valkuilen van een relatie kunnen ontwijken?



Bekijk hier ook de eerste trailer.



Gossip Girl
De hoofdrollen zijn weggelegd voor Geraldine Viswanathan en Dacre Montgomery (vooral bekend als Billy Hargrove uit Stranger Things). Bijrollen zijn er voor Suki Waterhouse, Molly Gordon en Phillipa Soo.

De regie van The Broken Hearts Gallery ligt in handen van debutante Natalie Krinsky. Zij schreef ook het script en werkte eerder als één van de hoofdschrijvers van de serie Gossip Girl.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair