Voorlopig geen Shazam-film met Dwayne 'The Rock' Johnson als Black Adam

Voorlopig geen Shazam-film met Dwayne 'The Rock' Johnson als Black Adam

Het vervolg op 'Shazam!' lijkt wel uitzicht op een draaidatum te hebben.

Vorig jaar was Shazam! een redelijk succes. Zowel kritisch als financieel werd de film positief ontvangen. We kunnen ons dus opmaken voor een vervolg, maar we hoeven niet te hopen Black Adam (een rol die Dwayne 'The Rock' Johnson moet gaan vertolken) hierin te zien.

Vrijwel direct na de première van de film werd al bekendgemaakt dat er een vervolg zou komen. Zachery Levi, in Shazam! te zien als de titelheld, laat weten dat men hoopt de productie voor het vervolg snel te kunnen starten. "Natuurlijk heeft COVID-19 wat roet in het eten gegooid, maar we denken begin volgend jaar te kunnen starten met de opnames", aldus Levi met het goede nieuws. Momenteel staat de film voor november 2022 op de planning, want dus nog haalbaar lijkt.

Geen Black Adam
Het is al enkele jaren bekend dat Dwayne Johnson tekende voor de rol van Black Adam in het DCEU. In de comics is het personage sterk verbonden met Shazam. Volgens Levi hoeven we er echter niet op te hopen beide acteurs en personages samen te zien in een film. "Die keuzes worden door hogerop gemaakt, dus ik kan het niet met zekerheid uitsluiten. Maar 'The Rock' is een categorie apart, hij is iemand die kan doen wat hij wil", besluit de acteur weinig hoopvol.

NieuwsFilm

meest populair