Celebrity

'Magic Mike'-hunk: "Mijn coming-out heeft mij veel rollen gekost"

De lhbti-community heeft het nog altijd niet gemakkelijk in Hollywood meent de acteur.

door FilmTotaal om 10:33 in Celebrity
Matt Bomer heeft onthuld dat zijn coming-out hem rollen heeft gekost in Hollywood, maar dat dit het waard was om eindelijk als zijn ware zelf zijn leven te kunnen leven. Dat vertelt hij in een openhartig interview met Attitude.

"Er zijn vandaag de dag meer kansen voor homoseksuele acteurs dan ooit tevoren, maar er hangt nog steeds een prijskaartje aan het uit de kast komen", vertelt Bomer (42). "We leven in een tijd waarin acteurs, atleten en publieke figuren openlijk homo zijn en niet bang zijn om dat te erkennen", vervolgt hij.

Bomer kwam officieel uit de kast in 2012, een jaar na zijn huwelijk met zijn man Simon Halls, met wie hij ook drie kinderen heeft.

"Dat was een riskant moment, omdat er een grote studiofilm en televisieserie met mij op het punt stonden om in première te gaan, maar voor mij was het belangrijker om trouw te blijven aan mezelf, ook voor mijn familie", legt hij uit.

De acteur zette deze stap overigens niet om een rolmodel te zijn. "Het was niet dat ik een rolmodel wilde zijn, maar ik dacht als ik er dan toch één iemand mee kan helpen, dan is dat het waard", aldus Bomer.

NieuwsFilm

meest populair