'Wonder Woman 1984'-uitstel heeft niets te maken met teleurstellende resultaten 'Tenet'

'Wonder Woman 1984'-uitstel heeft niets te maken met teleurstellende resultaten 'Tenet'

Maar waar dan wel mee?

De keuze van Warner Bros. om Wonder Woman 1984 flink te verplaatsen heeft niets te maken met de teleurstellende prestaties van Tenet.

Het was de bedoeling dat Wonder Woman 1984 veel eerder uit zou komen, maar bioscoopeigenaren hoopten dat de release op 2 oktober wel gewoon door zou gaan. Maar kortgeleden besloot Warner Bros. om de film te verplaatsen naar 25 december. Dat heeft volgens Collider niets te maken met de teleurstellende prestaties van Tenet.

Te weinig bioscopen
De vraag is natuurlijk waarom Warner Bros. de film flink uitstelt. De trailer die tijdens DC FanDome werd vrijgegeven, deed het bijzonder goed. Sinds die trailer te zien was, doet de film het goed in alle metingen en lijken fans te popelen om naar de film te kunnen gaan.

Voor Warner Bros. zou het er vooral mee te maken hebben dat ongeveer een derde van de Amerikaanse bioscopen gesloten is op dit moment. De verwachting is niet dat dit over twee weken significant veranderd is, waarmee de release minder zinvol is. Om die reden zou men willen wachten.

NieuwsFilm

meest populair