3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Das Boot (1981)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wolfgang Petersen | Cast: Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, Klaus Wennemann, e.a.
In het najaar van 1941 gaat een groep Duitse bemanningsleden onder leiding van een ervaren kapitein aan boord van een onderzeeër om zoveel mogelijk vijandelijke schepen te torpederen. Naarmate de U-96 op de Atlantische Oceaan vordert, neemt de verveling onder de bemanning toe. Tot dat de vijand in zicht komt en de paniek als snel uitbreekt.

Batman Begins (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, e.a.
Bruce Wayne, die als klein jochie getuige was van de moord op zijn ouders, keert na zijn training bij een mysterieuze organisatie terug naar Gotham om daar onder zijn nieuwe dekmantel de strijd aan te gaan met maffiabaas Don Falcone en de vreemde dokter Jonathan Crane, die angstbeelden oproepende chemicaliën door de stad verspreidt.

The Wolf of Wall Street (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, e.a.
De brutale durfal Jordan Belfort vergaart op slinkse wijze grote rijkdom met de beurshandel op Wall Street. Zijn geld geeft hij vooral uit aan prostituees, uitzinnige feesten en drugs. Maar zijn flamboyante levensstijl trekt al snel de aandacht van de FBI, die Belfort verdenkt van fraude en corruptie.



Lees ook:


NieuwsFilm

meest populair