De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere interessante producties die nu beschikbaar zijn.

Cuties (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maïmouna Doucouré | Cast: Fathia Youssouf, Médina El Aidi-Azouni, Esther Gohourou, e.a.
De elfjarige Senegalese vluchtelinge Amy raakt gefascineerd door de moderne dansmoves van haar buurmeisje Angelica en besluit lid te worden van haar dansclub op school: The Cuties. Amy begint haar vrouw-zijn te verkennen, maar botst daarmee al snel met haar moeder en haar traditionele waarden en normen.

Nocturnal Animals (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, e.a.
De succesvolle, maar diepongelukkige galeriehouder Susan verliet bijna twintig jaar geleden haar eerste man Edward, een ongepubliceerd schrijver. Op een dag ontvangt Susan een manuscript van haar ex-man waarin een vakantie van een gezin een vreselijke, gewelddadige wending krijgt. Het verhaal doet de nodige traumatische herinneringen bij Susan opborrelen.

The Babysitter: Killer Queen (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Judah Lewis, Bella Thorne, Robbie Amell, e.a.
Twee jaar geleden versloeg Cole een satanische bloedsekte die onder leiding stond van zijn oppas Bee. Zijn nieuwe nachtmerrie is de middelbare school. Maar wanneer zijn oude vijanden tijdens een vakantiekamp onverwachts opduiken, moet Cole hun kwade krachten weer te slim af zijn.

Das Boot (1981)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wolfgang Petersen | Cast: Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, Klaus Wennemann, e.a.
Een ervaren, Hitler-cynische kapitein wordt met zijn jonge bemanning met een duikboot de zeeën ingestuurd om zoveel mogelijk vijandelijke schepen tot zinken te brengen. Naarmate de dagen verstrijken, neemt de verveling steeds verder toe. Maar als de vijand uiteindelijk in zicht komt, slaat die verveling al snel om in paniek en heimwee.

Dorian Gray (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Parker | Cast: Ben Barnes, Colin Firth, Rebecca Hall, e.a.
Dorian Gray is een knappe, ijdele jongeman. Wanneer een kunstenaar een schilderij van hem maakt, is hij zo ingenomen met zijn eigen uiterlijk dat hij zijn ziel verkoopt om dit voor altijd te behouden. Dorian raakt hierdoor van het padje en besluit uiteindelijk het land te ontvluchten om tot zinnen te kunnen komen. Wanneer hij jaren later terugkeert, is hij tot ieders verbazing geen dag ouder geworden. Zijn portret daarentegen wel.


En verder onder meer...

Actie
Four Brothers (2005)

Animatie
Pets United (2019)
Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)

Documentaire
My Octopus Teacher (2020)

Docudrama
The Social Dilemma (2020)

Drama
Pride & Prejudice (2005)

Horror
Devil (2010)

Komedie
So Much Love to Give (2020)
Se busca papá (2020)
Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Misdaad
Bulletproof Gangster (2011)

Sciencefiction
Cargo (2019)

Thriller
#Alive (2020)

NieuwsFilm

meest populair