Algemeen

Disney+ begint testen van gloednieuwe functie

Lekker samen kijken!

door Niels van Arkel om 13:21 in Algemeen
Disney's streamingdienst Disney+ is deze week begonnen met het testen van de nieuwe functie 'Group Watch'. Dat werd bekend door speurwerk van The Verge. Het gerucht van een soortgelijke functie hing al even in de lucht.

Met deze functie kun je samen met familie en vrienden op afstand naar dezelfde film of serie kijken. Hoe dat in zijn werk gaat, zie je op onderstaande foto, via BenJanzen15 op Instagram.
Mulan
De films die aangekocht worden via VIP-toegang, waarvan Mulan de eerste is, vallen ook onder deze functie. Helaas zit kosten delen er niet in: Alle deelnemers aan de Group Watch-functie moeten de film hebben aangeschaft.

Naast het samen kijken zit er ook een interactieve chat-functie ingebouwd. Je kunt de watch party ook beveiligen met een PIN-code.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PickleRick

Avatar

Leuke functie denk ik.

Draven

Avatar

Ik zie het nut er niet echt van in. In het filmpje wordt een voorbeeld gegeven van iemand die mee wil kijken in een ander land maar het niet kan omdat de betreffende film/serie niet beschikbaar is in zijn regio. Als je dit wilt hebt je vaak ook met tijdverschil te maken. Als ik wil kijken met iemand van mijn familie dan heb ik 10 uur verschil.

Daarnaast is het gezelliger om mensen uit te nodigen om samen iets te kijken.

don lukas

Avatar

Leuk. Kunnen we eindelijk lekker collectief Mulan kijken. Nu kan ik rustig sterven.

Vleeshaak

Avatar

Of je spreekt gewoon af om de film op een bepaalde tijd aan te zetten en je chat via WhatsApp.

Janoniempje

Avatar

Sommige mensen zullen het wel handig vinden... Ik niet perse. Al is dit wel makkelijker dan allemaal op de zelfde seconde de film te starten.

NieuwsFilm

meest populair