Algemeen

Gerucht: Joaquin Phoenix krijgt gigantisch bedrag geboden voor twee (!) 'Joker'-vervolgen

Joaquin Phoenix moet mogelijk nog twee keer komen opdraven en dat zou hij zelfs willen.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Joker is in de markt gezet als een eenmalig iets. Maar de film was een grote hit en leverde meerdere Oscars op voor filmstudio Warner Bros., en dus wordt er gedacht aan een vervolg.

The Mirror stelt nu op basis van bronnen dat Joaquin Phoenix een bijzonder aanbod heeft gekregen voor nog eens twee films. Warner Bros. bood hem 50 miljoen dollar, volgens de Britse krant. Mogelijk staat Phoenix daar zelfs voor open, stelt de anonieme bron van The Mirror.

Geen standalone film meer
"Joaquin dacht eerst dat Joker een standalone film moest zijn. Maar hij is van gedachten verandert en zegt dat hij het personage graag nog eens zou willen spelen," aldus de insider van The Mirror.

Warner zou de twee vervolgen de komende vier jaar willen maken. Daarbij zoekt men dan een manier om de succescombinatie die tot deze film leidde opnieuw te maken. Regisseur Todd Phillips en producent Bradley Coooper zouden ook weer terug moeten keren.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

leidenaar

Avatar

Misschien denk ik te romantisch maar Phoenix lijkt mij zo’n type die je eerder over de streep trekt met een sterk script dan met een enorm salaris. Toen veel mensen een Joker origin belachelijk vonden(en nu allemaal deze film fantastisch vinden) had ik al vertrouwen erin omdat Phoenix niet eraan meedoet als het niks gaat worden. En nu hetzelfde. Ik zou zeggen dat een vervolg overbodig is maar als Phoenix ja zegt tegen een Joker 2 heb ik gelijk vertrouwen in het script en zin in het vervolg.

Rich Art

Avatar

@leidenaar: ik denk dat daar best een kern van waarheid inzit hoor. Dikke kans dat hij akkoord gaat met een clausule dat het script zijn goedkeuring moet hebben en hij een flinke vinger in de pap heeft.

horizon

Avatar

Geen goed plan.

adofmirosch

Avatar

Je wist niet wat nou echt was of verzonnen in The Joker & dat maakte de film zo goed. Een vervolg zal dat (denk ik) Verpesten. Maar de voordeel van de twijfel krijgt de film wel van mij.

SteefL

Avatar

Een half miljoen en ik had al 'jaaaaa!!' geschreeuwd. Ben benieuwd. Het heeft geen vervolg nodig, maar kan best leuk zijn. Kom maar op!

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Natuurlijk zijn ze geld misgelopen door er een colaboration van te maken met meerdere studio's en nu willen ze de hele taart voor zichzelf, omdat het een zeer succesvol experiment was.

Wie niet waagt wie niet wint

leidenaar

Avatar

Rich Art, ja precies. Hij heeft zover ik weet al Marvel afgewezen en speelt over het algemeen in kleinere films(Gladiator was alleen groot qua budget?) dus daarom denk ik dat hij niet per se voor geld kiest. Beetje type Daniel Day Lewis.

Pascal08

Avatar

En in de tweede en derde wordt Pattinson geïntroduceerd...

dakai-world

Avatar

Dat WB de multiverse ook heeft ontdekt geeft ze wel een vrijkaart om meerdere DCEU's te beginnen te de makers de creatieve vrijheid te geven die ze nodig hebben om echt te excelleren. The Joker was een fenomenale film en een van de beste 'superheldenfilms' ooit. Iets wat ik graag aanmoedig, maar wel hoop dat ze de eerste film in ere kunnen houden.

Een vervolg die minder gaat zijn, zal de tweede film wat mij betreft ook een minder smaak kunnen geven. Kwestie van je voor-, hoofdgerecht en dessert goed op elkaar afstemmen.

Laten we hopen dat ze een gigantisch goed verhaal vinden voor Joker 2 en dan ben ik helemaal in.

eltorro

Avatar

Eens met leidenaar. Die acteur zit al zijn hele leven in hollywood en heeft waarschijnlijk al genoeg geld. De afgelopen 15 jaar heeft hij specifiek zijn films gekozen. Dus als hij hier ja tegen zegt heb ik er vertrouwen in.

NieuwsFilm

meest populair