Celebrity

Marvel-sterren reageren op uitgelekte naaktfoto Chris Evans

De fotoblunder van Evans was gisteren het gesprek van de dag op social media.

door FilmTotaal om 09:25 in Celebrity
Chris Evans was dit weekend trending op Twitter om een voor hem behoorlijk pijnlijke reden: de Captain America-acteur had namelijk per ongeluk een foto van zijn geslachtsdeel laten zien op Instagram. Zijn Marvel-collega's Mark Ruffalo en Kat Dennings hebben inmiddels ook gereageerd op deze pikante blunder.

Chris Evans (39) ging de afgelopen dagen viraal met een naaktfoto die hij door een onhandige actie zelf de wereld in had geslingerd. Hoewel hij de foto snel verwijderde, hadden zijn fans al screenshots weten te maken, waarna de foto over het hele internet gedeeld werd. Evans heeft nog niet gereageerd op zijn uitglijder.

Geen schaamte dankzij Trump
Zijn Marvel-collega Mark Ruffalo heeft Evans inmiddels wel een hart onder de ruim gestoken. "Maat, zolang Trump onze president is, is er niets waarmee je jezelf voor schut kunt zetten, dus schaam je niet", schrijft hij op Twitter.


Vrouwen ongelijk behandeld
Kat Dennings, die de rol van Darcy speelt in het Marvel Cinematic Universe, vindt het mooi om te zien dat zoveel mensen respectvol omgaan met Evans' privacy, maar merkt daarbij wel op dat dit voortaan ook voor vrouwen in vergelijkbare situaties zou moeten gelden.NieuwsFilm

meest populair