Netflix gaat maar liefst 30 miljoen dollar betalen voor deze film

Netflix gaat maar liefst 30 miljoen dollar betalen voor deze film

Zendaya en John David Washington maakten Malcolm & Marie.

Netflix staat op het punt om bijna 30 miljoen dollar te betalen voor de wereldwijde rechten op de romantische dramafilm Malcolm & Marie, waarin Zendaya en John David Washington de hoofdrollen spelen. De film is geregisseerd door Sam Levinson.

In Malcolm & Marie speelt Washington een filmmaker die thuiskomt bij zijn vriendin, nadat hij net de feestelijke première van een film heeft bijgewoond. Hij weet zeker dat het een groot kritisch en financieel succes zal zijn. Maar de avond neemt een onverwachte wending als onthullingen over hun relatie opdoemen en de kracht van hun liefde behoorlijk onder druk wordt gezet.

Voor Netflix
De film is tijdens de lockdown opgenomen in 35mm en volledig in zwart-wit. Het is bovendien de eerste film die opgenomen is sinds de lockdown en is erg hot. Netflix versloeg onder meer HBO, Amazon, Searchlight, MGM, Apple, A24 en Focus Features voor het project.

Dat werd met een klein budget opgenomen en een deel van de crew heeft deals gesloten waarbij ze pas achteraf geld krijgen. Een deel van de opbrengst wordt verder gedeeld met Feeding America.

NieuwsFilm

meest populair