Algemeen

Netflix gaat maar liefst 30 miljoen dollar betalen voor deze film

Zendaya en John David Washington maakten Malcolm & Marie.

door Jim Pedd om 06:33 in Algemeen
Netflix staat op het punt om bijna 30 miljoen dollar te betalen voor de wereldwijde rechten op de romantische dramafilm Malcolm & Marie, waarin Zendaya en John David Washington de hoofdrollen spelen. De film is geregisseerd door Sam Levinson.

In Malcolm & Marie speelt Washington een filmmaker die thuiskomt bij zijn vriendin, nadat hij net de feestelijke première van een film heeft bijgewoond. Hij weet zeker dat het een groot kritisch en financieel succes zal zijn. Maar de avond neemt een onverwachte wending als onthullingen over hun relatie opdoemen en de kracht van hun liefde behoorlijk onder druk wordt gezet.

Voor Netflix
De film is tijdens de lockdown opgenomen in 35mm en volledig in zwart-wit. Het is bovendien de eerste film die opgenomen is sinds de lockdown en is erg hot. Netflix versloeg onder meer HBO, Amazon, Searchlight, MGM, Apple, A24 en Focus Features voor het project.

Dat werd met een klein budget opgenomen en een deel van de crew heeft deals gesloten waarbij ze pas achteraf geld krijgen. Een deel van de opbrengst wordt verder gedeeld met Feeding America.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

De eerste film tijdens lockdown?
En Gerrie dan? ;)

Judge

Avatar

artiesten die een enkele naam gebruiken... ik word er zo moe van. Zendaya, Pino, Akwasi. Doe normaal.

Master Of Films

Avatar

Speciaal voor Judge.
Zendaya Maree Stoermer Coleman is de volledige naam van Zendaya.

Florance Wealth

Avatar

Een zwart wit film, daar zit ik niet echt op te wachten en zou er zeker geen 30 milioen voor geven. Tenet misschien, maar Malcolm & Marie klinkt ontzettend lame. Zonde, hoop voor het goede doel dat 't een succes wordt, maar verder ...

NieuwsFilm

meest populair