Algemeen

'Uncharted' is alles wat je maar kan willen

Uncharted van Tom Holland wordt geweldig.

door Jim Pedd om 07:29 in Algemeen
Acteur Tom Holland is eindelijk weer druk met de opnames van Uncharted. Tijdens een Instagram Live-sessie vertelde hij over de film waarvan op dit moment de opnames plaatsvinden.

Holland vertelde dat hij een flinke blauwe plek kreeg tijdens de opnames, maar grapte dat hij die niet kon laten zien omdat 'ie op een "onthullende" plek zat. Hij grapte ook dat hij "afgesloten" zou worden als hij de plek zou laten zien op sociale media.

Heerlijke film
Volgens Holland is de film alles waar hij over gedroomd heeft. "De opnames gaan zo goed. De film is echt alles waarvan ik gedroomd had dat 'ie dat zou zijn. Ik bedoel, ik weet niet of jullie de games wel eens gespeeld hebben, maar ik ben daar groot fan van en het gaat echt ontzettend goed."

Uncharted was al jaren in de maak, maar wilde maar niet van de grond komen. Toen de opnames dan eindelijk van start gingen, werden deze al na één dag stilgelegd vanwege het coronavirus.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Tom Holland is gewoon de beste acteur van deze generatie en ik ben echt een mega fan van de uncharted games dus de film moet wel geweldig worden

GreenHornet

Avatar

Hij is te jong voor deze rol dat is positief. Ik verwacht dan ook meerdere films rond dit Personage, hij langzaam ouder gaat worden.

Master Of Films

Avatar

Ik ben ook mega fan van de Uncharted games. Gelukkig ben ik veel kritischer Smiley face Met name de casting en de regisseur vind ik enorm dubieus. Sterkte voor de filmmakers of ze Uncharted 2: Among Thieves (de beste en spannendste verhaallijn van Drake) kunnen overtreffen.

Chris23

Avatar

Wij van wc eend ..

McKelly

Avatar

Hopelijk wordt dit echt een goede geslaagde game verfilming. Het toffe van de Uncharted games vond ik dat ik juist het gevoel had dat ik in een film zat. Ik heb goede hoop!

adofmirosch

Avatar

Geweldige games, beter dan de meeste film blockbusters. Hier zit ik niet op te wachten, het niveau van de games zal niet gehaald worden.

BillySavastano

Avatar

Im sweating like a hooker in church - Victor goddamn Sullivan

Ik kan het hier niet anders dan eens zijn met de elite FT members.
Among Thieves is nog steeds mijn favoriete deel uit de reeks op de voet gevolgd door Lost Legacy, en nee niet alleen door Chloe Frazer;)

Ik heb al lang in de gaten wat voor film dit word en ik ben er bang voor dat dit geen fan service naar de gamers gaat zijn maar een 'redelijk vermakende weekend film voor het hele gezin'
Eerst zien dan geloven!

Secret1994goesFilm

Avatar

Zelf ook genoten van de Uncharted reeks.
Maar betwijfel of ze het even goed kunnen doen als de games.

Master Of Films

Avatar

BillySavastano "Ik kan het hier niet anders dan eens zijn met de elite FT members."
Juiste mentaliteit Smiley face

BillySavastano "op de voet gevolgd door Lost Legacy, en nee niet alleen door Chloe Frazer;) "
Voor mijn persoontje juist Chloe Frazer, die tevens ook geweldig was in Among Thieves. Nu is Sophia Ali gecast als Frazer. Ook voor haar sterkte om de rol over te nemen van Claudia Black. Ze zal niet gemakkelijk gaan krijgen dmv een gemiddelde regisseur in een typische Avi Arad/Sony Pictures productie.

BillySavastano "een 'redelijk vermakende weekend film voor het hele gezin'"
Cookie cutter, daar weten ze bij Disney ook alles over te vertellen.

Bigds9fan

Avatar

Holland casten terwijl je met David Boreanaz gewoon Nathan Drake hebt.

NieuwsFilm

meest populair