Marvel vindt Kang the Conqueror voor MCU: Phase 4!

Grote schurk gecast in volgende Ant-Man film.

Al tijden is het redelijk stil rond de toekomstige films in Marvel Cinematic Universe, maar nu is er het nieuws dat acteur Jonathan Majors de voornaamste schurk gaat spelen in Ant-Man 3 die waarschijnlijk in 2022 of 2023 in de bioscoop moet verschijnen. Dit wordt duidelijk via Deadline.

Majors is op dit moment te zien in de HBO-serie Lovecraft Country en eerder dit jaar in Da 5 Bloods van Netflix. Ook heeft hij rollen in films als Captive State uit 2019 en White Boy Rick uit 2018.

Kang the Conqueror
Eerder was er het gerucht dat Owen Wilson de rol van Kang the Conqueror zou pakken in de Disney+ serie Loki. Deadline meldt wel heel opvallend dat de rol mogelijk anders wordt ingevuld in de films dan in de comics. Het is dus niet ondenkbaar dat zijn aandeel in Ant-Man 3 slechts het begin is voor deze tijdreizende schurk.

Bekijk de afbeelding
Eerder werd verondersteld dat M.O.D.O.K. de schurk zou worden in Peyton Reeds Ant-Man 3. Kang is duidelijk grotere bedreiging, dus het is interessant om te zien hoe hij in gevecht gaat met Paul Rudds / Ant-Man en Evangeline Lilly's Hope Van Dyne / Wasp.

NieuwsFilm

meest populair