Algemeen

Marvel vindt Kang the Conqueror voor MCU: Phase 4!

Grote schurk gecast in volgende Ant-Man film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Al tijden is het redelijk stil rond de toekomstige films in Marvel Cinematic Universe, maar nu is er het nieuws dat acteur Jonathan Majors de voornaamste schurk gaat spelen in Ant-Man 3 die waarschijnlijk in 2022 of 2023 in de bioscoop moet verschijnen. Dit wordt duidelijk via Deadline.

Majors is op dit moment te zien in de HBO-serie Lovecraft Country en eerder dit jaar in Da 5 Bloods van Netflix. Ook heeft hij rollen in films als Captive State uit 2019 en White Boy Rick uit 2018.

Kang the Conqueror
Eerder was er het gerucht dat Owen Wilson de rol van Kang the Conqueror zou pakken in de Disney+ serie Loki. Deadline meldt wel heel opvallend dat de rol mogelijk anders wordt ingevuld in de films dan in de comics. Het is dus niet ondenkbaar dat zijn aandeel in Ant-Man 3 slechts het begin is voor deze tijdreizende schurk.


Eerder werd verondersteld dat M.O.D.O.K. de schurk zou worden in Peyton Reeds Ant-Man 3. Kang is duidelijk grotere bedreiging, dus het is interessant om te zien hoe hij in gevecht gaat met Paul Rudds / Ant-Man en Evangeline Lilly's Hope Van Dyne / Wasp.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mothercopper

Avatar

Schokkend wat Disney aan het doen is met hun politiek correcte geneuzel. Kang gespeeld door een zwarte acteur. Mijn God het niet niet gekker worden. Waarom? Let wel, heb niets tegen zwarte acteurs, maar een beetje de comics respecteren zou op z'n minst een kleine moeite zijn, toch?

kokosnoot

Avatar

@Mothercopper Onder al die blauwe smink zal je dat toch nauwelijks zien. Maar Disney is wel een beetje geforceerd bezig met politiek correct zijn.

Railgunner

Avatar

@Mothercopper Vond je het ook schokkend toen de Ancient One in Doctor Strange gespeeld werd door een blanke? Of had je er toen geen mening over?

Hoverlicious

Avatar

Er was geen enkele blauwe acteur die deze rol wilde spelen......

Terranova

Avatar

Als dit maar niet betekend dat Reed Richards ook zwart gaat worden, aangezien Kang een nazaat van hem is. Lazy diversity. Zo jammer.

En Railgunner in dezelfde film werd Baron Mordor ook opeens zwart, beiden was ophef over. Het is gewoon ongelofelijk lui om bestaande characters aan te passen ipv anderen te gebruiken(die wel gewoon aanwezig zijn, want marvel, dus 1000en opties)

Decepticon

Avatar

In dit geval zal het inderdaad niet uit maken met de blauwe schmink, ik ben al lang bij dat Owen Wilson het niet is geworden, dat was nog eens een totale miscasting geweest.
Wat mij zeker lijkt is dat Ant-Man het in zekere zin dus niet gaat winnen, want Kang is een te grote villain om maar voor één film te gebruiken. Kang gaan we echt wel vaker zien. Ik neem aan dat we in ieder geval zijn naam horen vallen in de Loki serie, misschien krijgen we hem daar wel te zien.

Mothercopper

Avatar

@railgunner jazeker, het geldt ook omgekeerd

CassidyButch

Avatar

Mothercopper

Ja nogal schokkend dat Disney geen blauwe man voor die rol heeft kunnen vinden

CassidyButch

Avatar

Railgunner

The ancient one komt uit Tibet en de Chinezen waren tegen dat idee.

GreenHornet

Avatar

ze hadden ook iemand kunnen vragen van de Blue Men Group of een Italiaanse acteur.

Psymon0001

Avatar

Kang is blank, dat blauwe is een helm.

Secret1994goesFilm

Avatar

Vind Kang wel een zéér grote schurk om over Antman te zetten.
Vind Kang meer een schurk om tegenover de Avengers te zetten. (of wat er nog overschiet van de Avengers...) ;)

Xenolicker

Avatar

^ Hij schijnt ook een andere naam te krijgen: King Kang

NieuwsFilm

meest populair