Video

Wat is het motief van schurk Safin in 'No Time to Die'?

Coole video over de slechterik in Bond 25.

door Bram de Groot om 09:15 in Video
De grote schurk in de 25e Bond-film No Time to Die heet Safin en wordt gespeeld door Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek. Het gerucht is dat hij stiekem Dr. No blijkt te zijn.

Hieronder zie je de video Meet Safin waarin het personage wordt toegelicht. Volgens Malek wordt het een bedreigende schurk die zichzelf als de held ziet en van de wereld een beter plek wilt maken. Zou Safin die man zijn die James Bond (Daniel Craig) overbodig maakt?


Ook een nieuwe trailer
De cast bestaat verder Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen. En hieronder nog een nieuwe Thaise trailer voor No Time to Die die vanaf 12 november in de Nederlandse 2D- en 3D-bioscoopzalen te zien is.


In Cary Fukunaga's No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

het verhaal heeft veel weg van 1ste bond film Dr. No

Mav Damian

Avatar

Zeer benieuwd wat voor schurk Fukunaga en Malek hebben gecreëerd.

baron nostalgia

Avatar

Ik vind hem nu al een geweldige schurk haast net zo goed als gert forbe Christopher walken grace jones Christopher lee javier bardem en Christoph waltz

Spider-fan

Avatar

Het lijkt ook iets met schoonmaken te maken te hebben vreemd genoeg. Als Safin zegt op 0:50 dat hij het netter doet, dan zie je op de achtergrond mensen die aan het dweilen zijn met een mop. Zou hij een soort smetvrees hebben?

kokosnoot

Avatar

Hij is boos op covid-19 dat hij lang binnen moest blijven in isolement en stelt bond verantwoordelijk er voor xD

Hij vervloekt ook Disney die al haar films niet meer in de bioscopen uitbracht.

Hij zal ze Disneyficeren met zijn nieuwe wapen.

Maar ik kijk wel uit naar deze film Smiley face

NieuwsFilm

meest populair