Wat is het motief van schurk Safin in 'No Time to Die'?

Wat is het motief van schurk Safin in 'No Time to Die'?

Coole video over de slechterik in Bond 25.

De grote schurk in de 25e Bond-film No Time to Die heet Safin en wordt gespeeld door Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek. Het gerucht is dat hij stiekem Dr. No blijkt te zijn.

Hieronder zie je de video Meet Safin waarin het personage wordt toegelicht. Volgens Malek wordt het een bedreigende schurk die zichzelf als de held ziet en van de wereld een beter plek wilt maken. Zou Safin die man zijn die James Bond (Daniel Craig) overbodig maakt?


Ook een nieuwe trailer
De cast bestaat verder Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen. En hieronder nog een nieuwe Thaise trailer voor No Time to Die die vanaf 12 november in de Nederlandse 2D- en 3D-bioscoopzalen te zien is.


In Cary Fukunaga's No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

NieuwsFilm

meest populair