Video

Anthony Hopkins wordt dement in heftige trailer 'The Father'

Vanaf 26 november in de Nederlandse bioscopen.

door Jan-Peter Rook om 10:49 in Video
In het nieuwe drama The Father speelt Anthony Hopkins een tachtigjarig, demente man die zijn grip op de wereld is kwijtgeraakt. Hij weigert elke vorm van hulp van zijn dochter terwijl hij ouder wordt, wat hem er alleen maar verwarder op maakt. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


De man begint gaandeweg te twijfelen aan de mensen die van hem houden, maar ook aan zijn eigen verstand en zelfs aan zijn eigen realiteit. The Father "omarmt het echte leven op een warme manier. Het is hartverscheurend en compromisloos aangrijpend - een film die zich nestelt in de waarheid van ons eigen leven."

Cast & crew
The Father is het speelfilmdebuut van de Franse regisseur Florian Zeller. Naast Hopkins bestaat de cast ook nog uit Olivia Colman, Mark Gatiss, Rufus Sewell, Imogen Poots en Olivia Williams.

De film draait - als er geen gekke dingen gebeuren - vanaf 26 november in de Nederlandse bioscopen.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Het is heel raar, maar ik krijg het in de trailer niet voor elkaar om Anthony Hopkins als demente bejaarde te zien. De rollen waarin ik hem herinner waren allemaal grote personages die impact hadden. Uiteraard doel ik ook op zijn iconische rol als Hannibal Lecter. En om hem dan hier te zien als hulpeloze man lukt me niet.

NieuwsFilm

meest populair