Algemeen

''Spider-Girl' film in de maak bij Sony'

Het gerucht gaat dat dit de volgende in de lange rits Spider-films is die eraan zit te komen.

door Jim Pedd om 14:44 in Algemeen
We weten al enige tijd dat Sony een groots cinematic universe wil opbouwen rond Spider-Man. Zodoende dat er gewerkt wordt aan films rond onder meer Venom en Morbius. Maar er komt nu, horen we, mogelijk ook een film rond Spider-Girl aan.

Recent werden al twee aanvullende films in het Spider-Verse van Sony aangekondigd: Spider-Woman en Kraven the Hunter. Nu stelt Fandom Wire dat er ook nog gewerkt wordt aan een film rond Spider-Girl.

Spider-Girl-film
De film rond Spider-Girl zou draaien om Anya Corazon, ofwel Araña. Zij is half-Mexicaans, half-Puerto Ricaans. De heldin krijgt Spider-krachten via een mysterieuze bron en krijgt de gebruikelijke extra kracht en spinachtige snelheid die we kennen van Spider-Man. Maar Anya heeft ook een exoskelet dat ze naar hartenlust op kan roepen.

De komende tijd zitten er heel wat verschillende Spider-Verse-films aan te komen van Sony. We zetten ze voor je op een rij:
Morbius
Venom: Let There Be Carnage
Spider-Man: Far From Home-vervolg
Kraven the Hunter
Spider-Woman
Black Cat
Silver Sable
Nightwatch
Silk
Jackpot

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Geef mij maar Spider-Gwen. Waarschijnlijk niet te divers genoeg, ze is namelijk hetreo, blond en blank. Smiley face

Marklar

Avatar

Hoe zit het eigenlijk met Fire-Woman en Ice-Man ofzoiets. Die samen met Spider-Man in een jaren 80 tekenfilm optrokken. Die vond ik als kind wel erg cool

Master Of Films

Avatar

@Marklar
Je bedoeld Spiderman and his Amazing Friends
Fire-Woman = Firestar. Zij is van de New Warriors & The Hellions. Volgens zit Firestar meer richting de X-Men (dus Disney). En Iceman spreekt voor zich, daarvan heeft Sony sowieso geen rechten.

Judge

Avatar

Waar blijft de half zwart/half Chinese lichamelijk en mentaal gehandicapte Spidershemale met licht necrofiele trekjes? Dit gedoe gaat echt te ver. Ze willen iedereen pleasen.

Bah, ik gaf even over in mijn mond. Misselijk word je er van...

Drdeeen

Avatar

Het is niet nodig

Sunspot

Avatar

Lol, Spiderwoman was wel grappig vroeger

Hyenas

Avatar

Spider-Woman was nog best leuk ook vroeger als Spidey fan. Ik zie het probleem niet echt... De Spiderman franchise is huge. Ze zijn al bezig met Venom, Morbius etc. Natuurlijk gaat Sony dan breden kijken om de franchise nog groter te maken en ook voor een grotere doelgroep. Ik zou dat ook doen als ik hogerop zat bij Sony.

Ik zie niet direct de link tussen diversiteit onzin en Spider-Girl. Andere studios gaan ook gewoon vol voor het superhero genre en dan zul je gewoon ook wat vrouwen en minderheden als helden hebben zoals ze in de comics ook waren; denk aan Khan als Ms Marvel of Miles Morales als Spidey, wat hele leuke personages zijn. Ik denk dat we het eindresultaat gewoon moeten afwachten. Ik ga een film in ieder geval niet afschrijven tot ik het zie. Tot de dag van vandaag ben ik een verzamelaar van zeldzame comics en het is heel leuk om leuke personages te zien die toch eindelijk op het grote doek mogen verschijnen. Word ik een beetje superhero moe? Ja, een beetje wel maar zolang mensen naar de bioscoop blijven gaan kunnen we dit soort berichten blijven verwachten.

Hopen dat het geen Ghostbusters/Charlie's Angels gaat worden uiteraard want dat was pas echt geforceerd en afschuwelijk!

kokosnoot

Avatar

Beetje devaluatie van de superhelden, uitmelken. Wat is er hierna spider kid 4 jaar oud voor de kleintjes? Met Kraven als Bully op het schoolplein en King pin als de leider van een groepje rot jochies&meiden XD

Ik denk toch dat met dat uitwaaieren en toename van de hoeveelheid superhelden het genre gaat devalueren. Zou best op een gegeven moment wel eens te zien kunnen zijn in de opbrengsten per film. Alleen de top films gaan dan echt wat opbrengen.

Monojaxx

Avatar

Ik zit meer te wachten op Tarantula-man, zwaar homo, bipolaire stoornis en een geamputeerde scrotum.

Chris23

Avatar

off topic


Master Of Films

Avatar

@Chris23
Stond al op:
https://www.serietotaal.nl/nieuws/12791/eerste-trailer-the-mandalorian-seizoen-2

Marklar

Avatar

@ Master Of Films
Thnx voor de opheldering! Smiley face

baron nostalgia

Avatar

Hier zit ik dus totaal niet op te wachten hebben ze nog niet genoeg vrouwelijke superhelden films waneer stopt het totdat alle manlijke helden de wereld uit zijn geholpen

DucoZ

Avatar

Spider-cunt. Awesome.

SeanDeNiro

Avatar

Zolang ze een piemel heeft, is het prima. Zo niet dan zullen alle hermafrodieten Sony voor altijd boycotten.

Sunspot

Avatar

Spidergirl hoef ik zeker neit te zien, ben nog steeds aan het wachten op SPIDERMAN! :(

Tom Holland is het probleem niet echt, hij kan het wel, is ook ouder aan het worden, maar het is Disney!

Ze houden Tom Holland te veel als tiener, kijk naar de films man, tienerfilms veel te veel.

Zulke vette scenes in laatste deel, maar gewoon verpest door al dat gedoe en onzin grapjes eromheen, zo kinderachtig gewoon.

Wil Spiderwoman wel zien, met Holland als echte Spiderman en zoals al genoemd, doe dan gelijk Firewoman en Iceman later erbij, maar dan wel iets meer volwassen graag.

Zelfs de cartoons waren veel volwassener.

Genoeg onzin karakters erom gezien, is dat ik Spiderman fan misschien toch wel ben, zo mee opgegroeid, maar kan de Disney versie nog steeds niet goed genoeg vinden :(

Mothercopper

Avatar

Laat het een mega-flop worden. Ik zal er in ieder geval voor bidden. Zit toch geen hond op te wachten?

kokosnoot

Avatar

Alles wordt GeDisneyfied maar of men daar op zit te wachten...

Draven

Avatar

Judge "Waar blijft de half zwart/half Chinese lichamelijk en mentaal gehandicapte Spidershemale met licht necrofiele trekjes? Dit gedoe gaat echt te ver. Ze willen iedereen pleasen. "


De rol moet dan ook gespeeld worden door een 'half zwart/half Chinese lichamelijk en mentaal gehandicapte Spidershemale met licht necrofiele trekjes' anders weet de actrice niet hoe het is om zo te zijn. We willen toch niet hetzelfde geeuvel als bij Scarlett Johansson.

Bigds9fan

Avatar

Doe het dan tenminste over de echte Spider-Girl, May Parker. Dat was ten slotte de langste solo comic van een vrouwelijke superheld die Marvel had.

Die strip was geweldig.

NieuwsFilm

meest populair