Celebrity

Sharon Stone: "Zonder goede looks kom je niet ver"

De actrice laat zich uit over de filmwereld en online daten.

door FilmTotaal om 12:46 in Celebrity
Sharon Stone, bekend van iconische films zoals o.a. Basic Instinct, Total Recall en Casino, was in de jaren negentig een van de bekendste actrices ter wereld. Toch zegt de nu 62-jarige Stone dat ze het mede dankzij haar goede looks zo ver heeft weten te schoppen.

Dit liet de actrice tijdens een recent interview weten: ''In de filmindustrie moet je er goed uitzien. Je weet niet eens hoe belangrijk het is dat je er knap uitziet, totdat je je schoonheid begint te verliezen. Iedereen die je vertelt dat 'good looks' niet belangrijk zijn vertelt je een dikke en domme leugen''.

Accepteren
''Ik weet niet hoe vaak ik kritiek heb gekregen van mensen die me zeggen wat er fout is met mijn gezicht en lichaam naarmate ik ouder begin te worden, maar daar ben ik klaar mee. Dat is niet oké. Het is een normaal proces dat iedereen doormaakt. Je hoeft niet altijd een knap meisje te blijven. Het is goed om te veranderen in een volwassen en intelligente vrouw''.

Daten
Stone heeft 3 kinderen en is ook 2 keer getrouwd geweest, maar is sinds 2004 alweer single. Ze vindt het moeilijk om te daten: ''Ik heb flink wat ervaring wat betreft online dating, ik ga er misschien zelfs een boek over schrijven. Maar de chemie tussen de koppels is er bijna niet meer. Daarvoor moet je elkaar zien en ontmoeten in het echte leven, niet op een website''.

''Veel mensen weten niet meer hoe ze zich moeten gedragen in een relatie en hoe ze met elkaar moeten communiceren. Ik wil geen 'text'-relatie. Dat is in mijn ogen nietszeggend. Mensen flirten niet meer met elkaar, in ieder geval niet oog in oog. Die tijd is voorbij en dat vind ik zonde. De technologie van vandaag heeft ervoor gezorgd dat dat niet meer bestaat''.

NieuwsFilm

meest populair