Hele leuke trailer 'Love and Monsters'

Love and Monsters ziet er helemaal niet verkeerd uit.

16 oktober moet in de Verenigde Staten Love and Monsters uitkomen. De film heeft een prima cast, met onder meer Dylan O'Brien, Jessica Henwick en Michael Rooker en biedt ons nu een amusante eerste trailer.

De trailer van Love and Monsters begint met een vreselijk moment, waarop monsters toeslaan en hoofdpersoon Joel Dawson iedereen verliest. Vervolgens laat de trailer heel wat zien van wat we mogen verwachten. Dat belooft nog best een amusante film te worden!



Love and Monsters speelt zich zeven jaar na het einde van de wereld af. Joel Dawson woont ondergronds, net als de rest van de mensheid, sinds gigantische monsters de heerschappij over het land hebben overgenomen. Nadat hij via de radio weer contact weet te leggen met zijn liefje van de middelbare school, Aimee, die een kleine 100 kilometer verderop blijkt te wonen in een kustkolonie, wordt Joel weer verliefd op haar.

Als hij zich realiseert dat er niets voor hem is daar onder de grond, besluit hij tegen alle logica in om naar Aimee te reizen, ondanks alle gevaarlijke monsters.

NieuwsFilm

meest populair