Algemeen

Regisseur Christopher Landon heeft 'Happy Death Day 3' nog niet opgegeven

Het derde deel zou dan 'Happy Death Day To Us' moeten gaan heten...

door Arjen Rooseboom om 06:54 in Algemeen
Groundhog Day, maar dan met bloed, jumpscares en een vrouwelijke hoofdrolspeelster. In 2017 was de horror-comedy Happy Death Day (uit de koker van Blumhouse Pictures) een verrassend succes.

De film volgde Theresa 'Tree' Gelbman (Jessica Rothe), een studente die op haar verjaardag wordt vermoord en deze dag vervolgens keer op keer herbeleeft. Ze zoekt naar de moordenaar om deze tijdlus te stoppen.

In 2019 verscheen het vervolg Happy Death Day 2U waarbij de time loops naar een nieuw niveau werden getild. Ondanks positieve reviews wist het publiek de sequel minder goed te vinden en bleef echt succes uit.

Ja of nee?
Vorig jaar verwees regisseur Christopher Landon de geruchten over een mogelijke trilogie nog naar het rijk der fabelen. Tegenover EMPIRE zegt hij nogmaals dat de plannen in de ijskast staan, maar anderzijds de cast- en crewleden behoorlijk gepassioneerd erover blijven dromen.

"Ik heb het idee wel enige tijd geleden al geschreven en denk dat we er allemaal enthousiast over zijn, omdat het anders is dan de vorige twee. We kruisen gewoon onze vingers en hopen dat de fanbase blijft groeien totdat hij groot genoeg is om het via een ander kanaal te bereiken".

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

De tweede was verschrikkelijk slecht dus ik heb weinig hoop voor een derde.

hokahey

Avatar

gewoon doen.

Thiver

Avatar

Arjen Rooseboom "Het derde deel zou dan 'Happy Death Day To Us' moeten gaan heten..."

Niet Happy Death Day, Tree? :'(

NieuwsFilm

meest populair